Tässä on ollut juhlan tynkää viime päivinä, kun meidän "pentuset" juhlivat 3-vuotissynttäreitään. Ensin Penni 23.6. ja sitten Inka 25.6. Nyt meidän perheessä on siis vain aikuisia ja henkisesti kypsiä koiria :)
Tai sitten ei.

Hakua ollaan taas intouduttu treenaamaan piiiiiiitkän tauon jälkeen tollerilaumassa.
Nasun kanssa teemana tulee olemaan pistojen opettelu, eli siirrytään pelastushausta kokonaan palvelus-tyyppiseen hakuun. Tänään Nasu haki hyvin haamuina näytetyt maalimiehet n.50metristä, ja tällaista treeniä varmasti jatketaan pikkuhiljaa vaikeuttaen. Ilmaisun Nasu on muistanut hyvin, ja onhan se muutenkin niiiiiiin ihana siellä reeneissä :) Esineruutu ei vois Nasua vähempää kiinnostaa, neitin mielestä vois jättää hakematta jos ei siellä edes riistaa ole... Mutta jospa se lahjomalla lähtisi sujumaan, kyllähän tuo löytää niitä esineitä ja tarpeeksi laajalta se ainakin hakee. Intoa vähän tarvis lisää, tai aika paljonki.

Pena on ollut ylläri-hyvä hakuhommissa, ilmeisesti ikä tuonut vähän rauhallisuutta (tosi vähän, mutta kuitenkin) ja hyvin malttaa jo muutamalla haukulla ilmaista maalimiehet makuultaan. Penni siis haukkuu makuultaan siksi, että muuten tahtoo ottaa ihan lähituntumaa maalimiehiin ;o) Etäisyydet olleet n. 30m, kärsis varmaan jo pidentääkin, samaten haukkua pitäisi ruveta vaatimaan pidemmissä sarjoissa. Mutta pääasia että Penalla on kivaa. Esineruudussa Pentti on tosi hyvä! Se tuo ihan kaiken, mitä vain löytää.

Inka tekee haamuja ja tekee innoissaan ja mielellään. Kotona on harjoiteltu haukkumista, joskus haukkuu, joskus ei. Nasu toimii apukouluttajana ja haukkuu malliksi vieressä :) Esineruudussa Inkalla samat ongelmat kuin taippari-treeneissä dameilla ja variksilla, eli löytää kyllä, useimmiten nostaakin mutta vaihtaa... Reenataanreenataan.... Kunhan haukun saa kuntoon niin se pitäisi siirtää sitten mettään.

Nasulla alkaa ens viikolla NoMe-kurssi!!! :)