Inka (eli Miss Keittiö) kävi viikonloppuna Jyväskylän KV-koiranäyttelyssä. Näyttelykärpänen pääsi puremaan, kun Inkalle on kaikkien yllätykseksi kehittynyt jopa jonkinmoinen karvapeite! Tiedä sitten onko syynä keväinen sterilointi, vai onko vain oma silmä tottunut ;o) Mutta näyttelyyn siis suunnattiin.
Mr. Aapo the Great appenzelli oli tottakai myös mukana karkeloissa ja sen vuoro oli kehässä ensin. No, niin onnellisesti sitten kävi että Aapon morsian Riia käveli ohitse juuri ennen kehään menoa ja siihen loppui nuoren miehen aivotoiminta sitten. Kaikesta se tuomari kovasti tykkäsi, arvostelu oli ihan hyvä. Valioluokassa oli Aapon lisäksi toinenkin uros, joka sitten paremman käytöksensä puolesta nappasi voiton. Aapo kun laulaa loilotteli serenaadia rakastetulleen koko esiintymisen ajan... Aapolle kuitenkin sitten VAL2 ja PU2 ja vara-cacib. Tuomari kommentoi, että esiintyy ajoittain "raivokkaasti"... Ehkäpä "himokkaasti" olisi ollut oikeampi sanavalinta, mutta sama se sille ;o)

No sitten Inkerin vuoro.
Inka oli siis nyt kolmatta kertaa näyttelyssä, aiemmilla kerroilla saldona EH, joten nyt hieman varovaisesti haaveiltiin että josko vaikka sitten ihan se ERI, kun tuota turkkiakin nyt vähäsen on...
Avoimessa luokassa oli Inkan lisäksi 7 narttua, tuomarina oli Harri Lehkonen.
Inka esiintyi todella mallikkaasti ja sai kuin saikin arvosanaksi ERIn!! Tämä oli tietysti yllätys, ja Inkan lisäksi vain 3 muuta avo-narttua saivat erin.
Sitten kilpailuluokkaan, ja siellä Inka nostettiinkin yllättäen sijalle 2! Paras narttu -kehästä Inka kiiteltiin tosin hetimiten ulos, mutta siihenastinen saldo riitti meille jo paremmin kuin hyvin :) :) Eli tuloksena siis AVO-ERI2.
Ja ihan taatusti menemme Inkerin kansa toistekin näyttelyyn, jos nyt vain tämä tuuheaturkkisuus ei ole mikään ohimenevä tila ;o)
Inkan arvostelu:
Reippaasti esiintyvä, tyylikäs narttu. Feminiininen pää. Hyvät kulmaukset. Kaunis ylälinja. Oikeat mittasuhteet. Ohut turkki. Hyväasentoinen häntä. Erinomainen temperamentti ja liikkeet.

Roy oli myös reissussa mukana, kokemuksen vuoksi :)
Matkustimme junassa Oulu-Tampere-Jyväskylä-Tampere-Oulu -välit ja Roy oli niin kuin olisi aina junassa ollut! Flirttaili naismatkustajien kanssa, oli kaikkien lällytettävänä ja muut ajat nukkui. Ihan loistava matkamies!
Viikonloppu oltiin Laukaalla mökissä siskon lauman kanssa ja hyvin se Roy siellä seassa sähläsi. Siskon miehen kanssa pääsi käymään sitten lauantaina kaupunkikävelyllä sillä välin kun me tytöt misseiltiin :)

Roy on käynyt myös ahkerasti pentutokossa! Hienosti pojalla menee, toiset koirat ei haittaa mitään kun jannu on töissä. Seuraamisen alkeita ollaan tehty; perusasentoa ja käännöksiä paikallaan, kosketusalustaa, hyppyyn irtoamista, paikallaoloja istuen ja maaten, luoksepäästävyyttä, liikkeestä maahanmenoa...
Johan siinä on pienelle poijjaalle :) Kotona ollaan tehty myös liikkeestä seisomista ja istumista, kaukojen alkeita ja noutoa, jotka on kaikki vielä iiiiiiiihan vaiheessa. Mutta niin saa ollakin :)

Tämmöisiä tunnelmia alkavaan viikkoon.
Kaikkea kivaa kaikille!