Maanantaina oli siis Pennin agiliitotreenit. Neiti alkaa selkeästi jo ymmärtää mistä on kysymys :)
Ensin otettiin muutaman hyppyesteen ja putken kanssa ohjausharjoitusta, aika napakka saa olla vielä "TÄSSÄ"-käsky, jotta Neiti Omatoiminen vakuuttuu siitä, että mullakin voi olla mielipide esteiden suoritusjärjestyksestä ;o) Mutta vauhtiahan on kuin pienessä kylässä!

Vinokepeillä 6:den kepin sarja menee jo vasemmalla puolella ilman apuja, oikealla vähän kädellä ohjaten. Edistystä siis! Sitten malttiharjoitusta hyppy-putki-suoran alussa, siinähän Pennillä ei mitään ongelmaa ole ollutkaan, istuu kyllä kuin tatti lähtöviivalla vaikka maailman tappiin saakka :) Mutta vahvistin sitä kuitenkin vielä.

Kontakteista otettiin A:ta, hyvin on Neitillä jo siinäkin ajatus loppukontaktin tarkoituksesta. Mutta vaatii vielä sen, että pysähdyn itse myös, jos minä jatkan matkaa, niin jatkaa kyllä Pennikin. Muutenpa ei siinäkään onkelmia. Väliajoilla Penni hioi vielä häiriön alla tanssikuvioitaan. "Kieri" ja "voltti" menevät vielä käskyinä sekaisin, mutta kädellä ohjatessa onnistuu kyllä.

227437.jpg
Soili oli kuvaajana treeneissä, tosin kaikki kuvat, missä oli liikkuvia osia, jäivät tosi hämäriksi, mutta yksi seisoskelukuva tässä edes :)