Tänään oli sitten molemmilla tyttösillä 2 agirataa ohjelmassa.
Penni otti odotetusti molemmilta radoilta hylyt.... Eka radalla kielsi odotusten mukaisesti muurilta ulos (en ihan ehtinyt yön aikana sitä muuria omalle pihalle rakentaa ;o), toisella radalla teki pienen mutkan ja kävi koskemassa A:han (joka ei siis ollut seuraavana esteenä), ja siitä hylky. Radan loppupuolella oli myös muuri, jonka sitten suosiolla kiersin kun hylky oli jo alla. Mutta tänään Pennin radat oli jo paljonkin mukavampia kuin eilen, pätkittäin sitä oli jopa ihan helppo ohjailla!!

Nasu taas kärsi ekalla radalla niiiiiiiin kädettömästä ohjaajasta että voi apua... Unohdin ihan tyystin antaa minkäänlaisia apuja sille A:n ja puomin alastulokontakteilla (ei siinä mitään jos olisi toisen kämmännyt, mutta pitikö kämmentää ne molemmat?!?!?! Aaaarrrghhh.) ja niistä kummaltakin 5vp, yhteensä 10vp, ihanneaika alittui reippaasti ja muuten ihan erinomaisen hieno rata.
Toisella radalla sitten ohjaajakin vähän ryhdistäytyi, ja päätettiin yhdessä tuumin suorittaa ne alastulokontaktitkin ja sieltä sitten napsahti nollarata ja sijoituskin oli kolmas, eli ensimmäinen askel kohti kolmosluokkaa on otettu! :P

ISOT onnittelut Nukalle ja Aatulle ja Eeville ja muille viikonlopun onnistujille! :)