Eilinen päivä oli todellinen treenipäivä.
Kotona otettiin noutoja, Nasulle tunnaria ja Pennille metallia.

Nasun kanssa siirryttiin tunnarissa rautalankaversiosta ratakiskoversioon, eli muovikassillinen hajustamattomia kapuloita ja niiden sekaan yksi hajustettu kapula, jonka päällä on sitten makupala. Tämän Nasu hoksas heti. Siirryttiin sitten siitä askel eteenpäin, makupala hajustetun kapulan alla. Ei hankalaa tämäkään, Nasu siis tutkii kapuloita, ja kun löytyy hajustettu, se pitää kääntää ympäri ja - Ruokaa!! :) Otettiin reilu kymmenen toistoa vuorotellen näitä kahta, ja väliin aina yksi toisto kerrallaan niin, ettei hajustetun kapulan päällä/alla ollut makupalaa, vaan heti kun Nasu keskittyi tutkimaan hajustettua kapulaa, kehuin ja palkkasin sen kädestä.
Kapulan nostoa ei vielä otettu, yritämme nyt keskittyä tähän haisteluun. Mutta tällainen makkaratreeni siis toimi meillä! :)

Penni noutaa metallia, no problemos. Siis ottaa mukisematta suuhun ja kantaa hyvällä otteella. Mutta perusasentoa ei löydy, ei sitten millään. Otimme siis metallikapula suussa seuraamista (kapula siis Pennin suussa, ei minun ;o)  ). Se sitten lähti jo vähitellen sujumaan.

Ja illalla Nasulla oli agiliitotreenit Kempeleessä Minnan ohjauksessa. Hyvät treenit oli!! Kepeillä vieläkin pientä haparointia, ennen keppejä ei vielä kärsi leikata takaa, tai muuten jää keppien suorittaminen siihen. Hypyillä otettiin tosi hyviä ohjauskikkailuita, niissähän Nasulla ei juuri ongelmia olekaan, nyt alkaa jo irtoaminenkin olla hyvällä mallilla.
Sitten kontakteista keinu ja puomi. Nasu oli tosi reipas, molemmat esteet menee jo ilman isompaa avustusta!! Tiukkaa tehokasta treeniä pienellä porukalla, ja Nasu hyvin jaksoi koko tunnin :)
Lauantaina Pennin vuoro agiliitää!