Tänään taas aamupäivä tokoiltiin Pepin&Marjan seurassa Haukkiksella.
Kaikilla meni ihan mukavasti, huomattavasti lämpöisempi keli oli kuin eilettäin, mutta se ei menoa haitannut :)

Inkalle samanlaista seuruutusta kuin aiemminkin, kyllä se pimu vaan parantaa koko ajan :) Maahanmenossa vaati muutaman toiston että lähti menemään, mutta sitten kun muisti taas mistä on kyse, niin teki hyvin. Liikk. seisominen oli hyvä! Vähän lyhkäsempi treeni Inkalle, ettei aivan leipäänny :)

Pena teki hyvän seuruun! :) Yksi luoksetulo otettiin ihan vain varmuuden vuoksi, hyvin sujuu! Sitten vielä kaukot ja hyppy ja Penan paketti alkaa kyllä olla kasassa.

Nasu teki - ylläriylläri - ruutua ;o) Hyvin se nyt tekee. Edelleen niin, että nami on ruudun takana -> lähetän Nasun ruutuun ja pysäytän ruudussa -> naksautan ja vapautan namille. Tämä on kyllä toiminut tosi hyvin! Nasu selvästi alkaa jo katsella että missä se ruudun keskikohta lienee, ja odottaa, että pysäytän sen siihen. Tai sitte se vaan näyttää siltä ;o) Nasulle kaukoja niin, että vapautus eka vaihdon jälkeen, kun on meinannut vähän jumitella. Hyvin innostui kyllä muutaman lyhyen toiston jälkeen.

Sitten vielä iltamyöhällä kävimme huomisella koepaikalla, lähinnä sitä varten, että Nasu saa tehdä siellä muutaman ruudun. Hyvin sujui, toivottavasti Nasulla jäi hyvä maku huomista varten! Inka otti myös vähän seuruuta, ei paha, ottaen huomioon että oli taas vieras paikka. Tein aluksi vähän kestävyystreeniä ja seuruutin pidempää pätkää ja lopuksi vielä motivoin muutamalla lyhyellä pätkällä. Ihan jees siis.