Tänään siis seurakapissa hallilla. Osallistujia paljon, joten reilu 5 tuntia siellä meni :)
Samalla palkittiin viime vuoden Seuracuppien kokonaiskisassa sijoittuneet, Nasu voitti alokasluokan ja sijoittui avoimessa toiseksi! :D

Ja Penni siis alokasluokassa, on se ihana :)
Luoksepäästävyys: 10 Hipoo täydellisyyttä, itsehillinnästä Pennille 11+
Paikalla makaaminen: 9 Penni teki hienoa työtä, vierestä lähti koira kesken paikallaolon juoksemaan, Penni vain makasi keskittynyt ilme naamallaan :D Lopussa ennakoi istumaan nousua, siitä lähti piste.
Seuraaminen kytkettynä: 8,5 Jätättää ja on väljä.
Seuraaminen taluttimetta: 8,5 Edistää ja on väljä. Mutta kyllä se kotona osaa.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 Alkuseuraamisen roikkui lahkeessa, sitten maahanmeno ja loppukuviot lähes täydellisesti :)
Luoksetulo: 9 Kun liikkeenohjaaja sanoo, että "käsky!" niin silloinhan saa lähteä tulemaan, eikö saakkin..?
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5 Pari hassua askelta käskyn jälkeen, mutta muuten olin tähän tyytyväinen.
Estehyppy: 10 Juuri näin.
Kokonaisvaikutus: 10 No mutta onhan se iloinen :)
Yhteispisteet: 180 /200, sijoituis 6 /18

Nasu voittajassa (ylempiä luokkia ei tuomaroitu, mutta liikkuroitiin kyllä), eka kerta meille molemmille! :o
Paikalla makaaminen: Nasu pysyi hyvin! Alussa vähän haisteli maata, mutta loppujen lopuksi makasi oikein skarppina eikä vaihdellut lonkalta toiselle.
Seuraaminen taluttimetta: Ihan hyvä. Ei erinomainen, mutta iloista ja mukavaa :) Paikka on jo paaaaaljon parempi kuin kuukausi sitten, mutta sivuaskeleet ja peruuttaminen sukkaa. Löytää kyllä perusasennot tosi hyvin, mutta sivuaskelissa on liian väljä ja peruuttamisessa peruuttaa liian nopeasti. Ehkä reenaamme tätä vähän :)
Istuminen seuraamisen yhteydessä: Oikein hyvä! Mutta miksei kukaan oo mulle kertonu, ettei voittajassa oo muita jättäviä liikkeitä kuin istuminen?!?!? Ihan turhaan oon reenannu kaikenmaailman seisomiset ja makaamiset etuperin ja takaperin, eikä niitä edes ole tässä luokassa (kannattaskohan lukea sitä sääntökirjaa... :D )
Luoksetulo: Nojaa. Ennakoi seisomisen, maahanmeno ok. Reenaamme nyt siis tooooooosi pitkällä matkalla, niin että Nasu saa juosta 50metriä ennenkuin pysäytän sen. + läpijuoksuja.
Ruutu: Voi Herra anna voimaa... 5 ensimmäistä lähetystä Nasu sinkosi suuntaan x vauhdilla y potenssiin jotakin. (LUE SITÄ SÄÄNTÖKIRJAA, se etäisyys ruutuun on 25m eikä suinkaan 15m, ja reenaa sitten tarpeeksi pitkällä matkalla... Hohhoijjaa...) Sitten mentiin lähemmäs ruutua, ja siitä sitten sievästi ruutuun ja hyvähyvä. Onnistui se sitten oikealtakin lähetyspaikalta. Sitten koiraa kohti mars, käännös oikeaan mars ja lähtöpistettä kohti. Tässä vain semmoinen ongelma, että on ihan unohtunut treenata tuo loppu niin, että käännyn ennen ruutua oikealle, aina on tullu käännyttyä vasemmalle :) Pitäskö vähän suunnitella näitä reenejä..?
Hyppynouto: Ekat hyppynoudot ikinä otettiin aamulla hallilla tunnarikapulalla, kun niitä sattui taskussa olemaan. Hyvin se meni ja meni kehässäkin, tosin vois ite opetella heittämään sen kapulan suoraan, niin ei tarvis jännittää että tuleeko koira takasinpäin esteen yli vai ohi :D
Metallinouto: Jos leikitään, että ei huomata kun se koira leikkii sillä kapulalla, niin se noutaa ihan hyvin o:)
Tunnari: Ja taas ois voinut lukea sitä sääntökirjaa. Ne palikat on 10m:n päässä eikä siinä nenän edessä. Jotta Nasuhan riemuissaan hyppeli kapuloille ja maisteli kaikkia ja loppujenlopuksi toi vielä väärän kapulan. Toinen yritys lähempää onnistui mallikkaasti.
Kauko-ohjaus: Kuten edellisessä kohdassa, onnistuuhan se kun matkaa on tarpeeksi vähän. 2 vaihtoa toteutui vasta lisäkäskyllä, mutta muuten ok.

ELI ensi viikolla reenataan Nasun kans kaikkia liikkeitä PITKILLÄ matkoilla (luoksetulo 50m, ruutu 30-40m, tunnari 15-20m). Ja luetaan sitä sääntökirjaa ennen nukkumaanmenoa ;o)
Hyvä siitä sitten tulee :)