Eilen mentiin illalla kylästelemään kaverin luo, jolla oli pari vierasta koiraa hoitolaisena. Arveltiin että koirat varmaan tulevat toimeen, kun kaikki ovat vieraalla maaperällä, ja toista näistä vieraista koirista (narttu) Nasu ja Penni on aiemminkin nähneet ilman ongelmia, ja toinen koira taas on nuori, leikkisä uros.

No, samantien kun pääsimme ovesta sisään, tämä narttu kävi Nasun päälle kuin yleinen syyttäjä, Nasu toki tapansa mukaan alistui, mutta eipä auttanut (liekö narttu sitten puolustanut tätä oman laumansa urosta?). Onneksi kaverin mies oli vieressä, ja sai toisen koiran nostettua pannasta ylös ja Nasu pääsi vapaaksi.
Isompaa ruumiillista vammaa ei tullut, pieni vekki korvaan vain, joka hoideltiin ihan kotikonstein. Vähän vielä korvalehti aristaa mutta siinä ei sen isompaa pulmaa varmasti ole.
Mutta harmiksi se kyllä pelästyi pahemman kerran. Vieras narttu laitettiin heti eri huoneeseen, mutta Nasu ei sen jälkeen viihtynyt tuttujen koirienkaan (Pennin ja Hamsteri-mäykyn) parissa vaan luimisteli pitkin nurkkia... :-/ Myöhemmin illalla Nasu sitten vielä oksensi ihan tolkusti, liekö sitten jännitys ja stressi tehnyt tehtävänsä.

Tänään se on jo ihan kivasti touhunnut Pennin kanssa, täytyy koettaa saada se taas pikkuhiljaa leikkimään vieraampienkin koirien kanssa, ainakin naapurin tuttu koira on ollut tänään vielä liikaa...

Noh, näitä varmaan sattuu ihan väistämättä jokaiselle joskus...