Nyt on kotiuduttu pitkästä, mutta antoisasta reissusta!
Matkassa oltiin siis yhteensä 3 yötä, Tallinnassa käytiin tanssimassa ja muutoinkin nauttimassa ulkomaan elämästä ja kotimatkalla koukattiin Pyhtäältä Soilin, Valtterin, Aapon ja Kamun kautta :) Matkaa taitettiin junalla, autolla ja laivalla ja yötä vietettiin junassa, hotellissa ja siskon kotona ja voi ihanuus kuinka mahtavia reissukoiria minulla täällä onkaan! :) Mitään ongemia ei ollut liikkua koirien kanssa junassa kaikkien tavaroiden, ihmisten ja vieraiden koirien seassa, eikä Tallinnassa irtokoiratkaan saaneet näiden terästyttöjen päätä pyörälle. Pyhtäällä toki sitten irroteltiin "serkku"poikien kanssa ;o)

Itse kisat meni loistavasti, Nasu ja Penni siis osallistuivat kumpainenkin alokasluokkaan ja Nasu voitti luokan ja Penni sijoittui komeasti toiseksi!! :D Hirvittävää taistoa ei tosin tarvinnut käydä, meidän lisäksi luokassa oli 1 koira, mutta tärkeintä ei ollutkaan voitto, vaan aivan äärihienot esitykset molemmilla tytöillä!!! :) Pennin kohdalla vähäsen jännäsin (ai miten niin "vähäsen"...), kun ei olla juuri lainkaan esiinnytty ulkoilmassa isommalle yleisölle, mutta ihan suottahan minä sitä jännäsin :) Nasun esitys ei ollut Nasuksi huippu, mutta tasaisen varma rutiinitanssi, jolla se ylsi helposti voittoon ja kontakti säilyi loistavasti koko esityksen ajan (paremmin olisi mennyt jos ohjaaja olis muistanut koreografian...........)

Fun-luokassa esiinnyttiin sitten Triona, ja Fun-luokassa ei anneta pisteitä, eikä kilpailijoita sijoiteta paremmuusjärjestykseen vaan kyseessä on enemminkin epävirallinen näytös- ja harjoitusluokka. Siellä tarjottiin sitten yleisölle viihdettä koko rahan edestä, Penni mm. päätti takajaloilla kävelyn sijaan jahdata Nasun häntää... Mutta tämä oli onneksi tarkoitettukin yleisölle viihteeksi, ja hauskaahan heillä näytti olevan :D Ja muuten tämäkin esitys meni kyllä hienosti, ensimmäinen kerta kun virallisesti esiinnyn kahden koiran kanssa!

Yksilösuoritukset on tallennettu videolle, kunhan nukun ensin yön yli omassa sängyssä ;o) niin laitan videot tänne näkösälle :)

SUURKIITOS kaikille kannustajille ja tsemppaajille ja treeniseuralle ja kaikille muille jotka teitte tästä matkasta näin hienon!