Terve!

Eipä tässä hirveästi ole tapahtunut, rauhalliseen tahtiin ollaan kisattu, tosin agilityssa vain.

Tänään kuitenkin taas kunnon kisarypistys Kemissä, missä kisattiinkin mahtavalla tekonurmella, semmoiselle ei ihan joka päivä pääsekään koiran kanssa juoksentelemaan :)

Mukana oli 3 koiraa; Inka, Nasu ja Otto-bortsu. Päivän aikana 3 kisaa, joista Jukka siis juoksi Inkan ja Oton kanssa 6 kisaa ja Tiina Nasun kanssa 3. Kaksi agirataa ja yksi hyppyrata oli päivän ohjelmassa.

Tulossaldo oli Nasulle päivän ekalta agiradalta hylky... Putken väärään päähän, eli aika klassinen. Toiselta agiradalta 1x5vp (+reilu sekka yliaikaa), tosi jännä, Nasu pudotti riman! Sitä ei ole hetkeen sattunut. Nyt kävi näin mutta muuten kiva rata :)
Kolmas rata oli siis hyppyri, ja sieltä Nasulle KOMIA NOLLA! Ja ihanneaika alittui 5,77sek. Tällä tuloksella listalla neljänneksi! Hienoa Nasu :) Vauhtia piisasi!

Inka oli kahdella eka radalla intoa piukassa, ja luiskahteli A:n kontaktilta alas ja sitä myötä lähti vähän mopo hansikkaasta --> hyllyt molemmista... Hyppyrillä kuitenkin Inkallekin kiva rata ja kepeiltä kiellosta 5vp, ihanneaika alittui reilulla sekunnilla.

Otolla meni kisameininkeihin totutellessa :) Jotain esteen ohituksia, jokunen riman pudotus eli pientä hiomista vielä. Kontaktit ja kepit meni kivasti. Hyllytavaraa Oden tuleville pokaaleille.

Huomenna jatkamma!!!