Eilen siis ohjelmassa pakkasrallia Kemissä.
Suunnitelmissa Nasulla kolme starttia (ja Marjalla ja Otolla debyyttinä 2 rataa).
Ensimmäinen rata (agi) ei ollut kovin kummoinen suoritus, radan alkupuolella ei meinannut kepeillä löytyä ensimmäistä väliä ollenkaan, joten kepeiltä jo otettiin 2x5vp. Siitä se meno lähti kuitenkin vähitellen kulkemaan, ja loppurata virheettä. Tuloksena siis 10vp ja ihanneaika ylittyi reilut 3 sekuntia (tarkat tulokset tulee joskus myöhemmin). Sijoitus 6.
Toinen rata (agi) oli taas niin Nasun näköinen rata kuin rata vain voi olla. Helppoa ja sujuvaa, keinulla ja puomilla ei minkäännäköisiä ongelmia ja Nappula ohjautui paremmin kuin hyvin. Kepeillä otin varman päälle ja työnsin Nasun perille asti ensimmäiseen väliin, joten siinäkään ei otettu virhettä. Tuloksena kirkas NOLLA ja ihanneaikakin alittui reippaasti! Sijoitus luokassa toinen!
Kolmas rata (hyppy) olikin ohjaajalle haastava rata. Tai eipä siinä muuta haastavaa ollut, kunhan oli nopeat jalat ;o) Nasu kuitenkin jatkoi kakkosradalla alkanutta hyvää vääntöä ja teki tasaisen, sujuvan radan. Yhden tiukan kurvin jälkeen (kakkosesteeltä kolmoselle) oli jo aivan varma, että rima tulee alas, vaan kummasti ne nousee ne labbiksenkin tassut irti maasta :) Kepit pienen varmistelun jälkeen virheettä.
Tuloksena päivän toinen NOLLA ja kakkossija luokassa.

Ja tänään (toivottavasti sama) meno jatkuu! :)