Asiahan on siis niin, että meidän perheessä on kaksi näyttelykoiraa: Penni (joka tosin on tällä hetkellä vielä niin vaiheessa kehityksensä kanssa, että ei toistaiseksi käy näytillä) ja Aapo (joka tosin on tällä hetkellä toipumassa leikkauksesta ja omistaa sen jäljiltä karvattoman kaulan, eikä toistaiseksi käy näytillä).

Joten Jyväskylän näyttelyyn lähti sitten Nasu. Olin ilmottanu sen ihan huvin vuoksi rotukehäänkin, kun Nasun ja Aapon ryhmät sattui samalle päivälle, ja tiesin että Penniä ei vielä(kään) kannata ilmoittaa ja ja ja...
Lisäksi Nasu kävi junior handlerissa nuorempien ikäsarjassa, kiitokset vain Sallalle!!! Ei sijoitusta tällä kertaa, mutta hienon näköistä menoa :)

Nasu osallistui siis avoimeen luokkaan ja tuomarina toimi Elena Ruskovaara.
Laatuarvosana Hyvä (sen parempaahan Nasulle ei ole odotettavissakaan).
Arvostelu ompi seuraava:
"Erittäin narttumainen mutta liian keveä raajainen ja runoinen narttu. Oikea raajakorkeus. Kuono saisi olla kauniimmin täyttynyt silmien alta. Hiukan pyöreät silmät. Hyvät takakulmaukset, niukemmat edessä. Varsin hyvä ylä- ja alalinja. Iloinen, sujuva, tehokas liikkuja. Tänään erittäin ohut karvapeite. Esitetään kauniisti."

Eli tämä tuomari löysi Nasusta juuri ne hyvät kohdat mitä siinä on :)
Mukava reissu oli. Seuraavaksi näyttelemme todnäk tammikuussa Kajaanissa, elämme toivossa että a) Aapo kasvattaa karvat kaulaan ja b) Penni ylipäänsä kasvattaa karvat
Aapolla on kyllä kalenterissa voittajanäyttely, mutta se ei ehkä vielä ole edustuskunnossa silloin.
Vaikeaa tämä näyttelyharrastaminen ;o)