Noniin, pitkästä aikaa.

Treenaamassa ei juuri olla käyty (miten se meni se sananlasku niistä lahjattomista...), kiitos iltatöiden. Ja sekin vähä mitä ollaan treenattu, niin ihan keskenämme ollaan treenattu. Nasun kohdalla pitäisi oikeasti aktivoitua ja ruveta kyselemään, että onko _missään_ täällä lähistöllä voi-luokan tokoryhmää - sellaista siis missä oikeasti saisi koulutusta, ei mitään itseohjautuvaa tmv. Ei tästä itsekseen mahda tulla mitään.

Janakkalassa käytiin tanssimassa viime lauantaina. No comments sen osalta.
Nasu oli huono, Penni teki hyvin sen vähän minkä se ylipäätään osaa. Toisella kertaa on sitten meidän päivä.

Torstaina Nasu oli piiiiitkästä aikaa agiliitämässä, se oli hyvä treeni. Kepit meni tällä kertaa miten kaukaa  vain lähettämällä, ja joka kerta lähtö oikein. Hyvillä mielin lähdetään Kemiin.
Perjantaina Penni otti pikkuisen tottista junnutreenien jälkeen. Pari 3minuutin paikallaoloa ja seuraamista. Ei huonoa, paikallaolossa vielä levottomuutta, mutta pysyi kuitenkin aloillaan. Suht. hyvillä mielin siis sen kans Kassille tokoilemaan!

Muuten siis vietetty rauhaisaa kotielämää. Ja leikitty lumileikkejä :D Penni odottaa juoksua (tai enempi kai minä sitä odotan), juoksuilisi sen nyt alta pois, niin saisi sen leikattua.