Valkeisjärven tien varteen suuntasimme, seurana Inka-tolleri ja Jukka.
Hakuruutu oli n. 20 x 50 metriä, tuulta ei nimeksikään ja hankea ehkä n.5 senttiä keskimäärin. 16 damia nakeltiin ruutuun, ja Pennille siihen lisäksi 4 pehmolelua (Penni on tosiharrastaja!!). Penni alotti ja osasi huolellisesti valita omansa ruudusta. Ei meinannut vahingossakaan osua oikea dami suuhun ;o) Tarkka tyttö! Mutta enivei, intoa oli, irtoaminen oli hyvää ja palautuksetkin enimmäkseen sinnepäin. Sama kai se sille mitä noutaa kunhan noutaa =)

Inka kävi välissä noutamassa ja sitten vuoroon Nasu. Nasulla (taas) ensin pieni mietintätuokio juoksennellen ympäri hakuruutua, että "Mitäs ihmettä täältä nyt tällä kertaa pitikään hakea?!?!"  Tarkoittaa siis sitä, että lähetyksessä on aivan sama annanko käskyn suomeksi vai japaniksi kun arpomiseksi menee kuitenkin... No, ekan damin löydettyään lähti kone käyntiin, Nasu tais eka sarjassa tuoda 4 damia. Hyvin tuli perille ja nokkakin toimi lumesta huolimatta.
Inka taas välissä töihin ja sitten otettiin Nasu putsaamaan ruutua kun oli 5 damia jäljellä. Otin lopun ihan kuljeskellen ja seikkailin Nasun mukana ruudussa, siitähän se tykkää :)  Ja heti tulikin damit kätöseen ihan erilaisella vauhdilla kuin yhdestä kohdasta lähetettäessä. Kiva oli nähdä että vielä se vaan vanha koira muistaa noita vanhojakin temppuja! :)

Semmoiset hyvänmielen hankitreenit tännään :)