Tämä päivä sitten alkoi juuri niin, kuin kisapäivä EI saa alkaa.

Kello oli laitettu soimaan 07.00, jotta ehdimme rauhassa heräillä ja pakkailla tavarat. Kun siinä sitten rupesin nousemaan sängystä, huomasin että kello on 09.32. Siinä vaiheessa pääsi kirosanakirosanakirosanajakirosana ja niin paljon otti päähän, että päätin etten lähde mihinkään. Eka startti olis ollut 9.20 (rataantutustuminen 9.00) eli auttamattomasti oltiin myöhässä. Pikainen tarkistus aikatauluun: toisen kisan rataantutustuminen alkaa 9.55 ja startit 10.15. Jos nyt ihan samantien lähtis, niin ois pieni mahdollisuus ehtiä...

Ei muuta ku koirat autoon ja kytkintä ylös. Samalla kun juoksin ilmoittautumaan, kuulutettiin, että kaikki ykkösluokan ohjaajat tutustumaan rataan. Nakkasin paperit ilmoittautumispisteeseen ja juoksin tutustumaan rataan. Eli me ehdittiin :D Päivän ensimmäinen voitto tuli siinä!

Sitten itse radan vuoro. Rata oli helppo, ei keinua, eikä pujottelua, ei isompia ansoja. Nasu lähti radalle toiseksi viimeisenä (yht. 7 koiraa), mutta siihen mennessä ei ollut tullut vielä yhtään nollarataa. Aika luottavaisin mielin lähdin, tiesin että jos vain rauhassa maltetaan mennä, niin kaikki menee hyvin. Ja niin menikin!
Ainoastaan A:lta alastulo meni vähän pitkäksi, ja Nasu lähti rengasta kohti, mutta kun hieman avasin äänihuulia, niin kääntyi oikeaa estettä kohti ja matka jatkui. Sen jälkeen rata sujui ja koira kulki, ja maaliin täysin virheettä. Ihanneaika alittui 13.63 sekuntia, eli senkään suhteen ei ollut hätää! :)
Nasu siis nappas luokkavoiton ja sai sertifikaatin ja seuraavan kerran kisaa KAKKOSluokassa :D
Tuomarikin palkintojen jaossa hymähteli, että "Kannatti vissiin herätä?" ;o)