Eilispäivänä Penni läksi Muhokselle kaunistautumaan. Kasvatti-Jaana aikansa touhusi saksien ja leikkureiden kanssa, ja voittekko uskoa, meidän Mörrimöykystä tuli englanninsprinkku!!! :o Laitan kuvan tänne kunhan kerkeän sen koneelle siirtää :)
Kiitos vain Jaanan Kauneussalongille ;o)

Sitten reenattiin, mentiin sinne Marjalle kun siellä on se hyppyeste (ja liikkuri =).
Penni otti alo:n liikkeet liikkuroituna. Seuraaminen on ehkä vielä vähän *krhm* innokasta... Tai siis hyväähän se silloin on kun minä en tuijota koiraa, mutta siitä ei opitakaan päivässä pois :D Luoksetulossa yks ennakointi-karkaaminen, mutta sitten taas ihan mukavasti. Jättävissä liikkeissä loppuasennon kanssa ennakointia, mikä johtuu vain ja ainoastaan liikkuri-treenin puutteesta.

Nasun voivoi:n liikkeet. Seuraaminen oli nättiä (jopa Marja joutui myöntämään sen :D ).Liikkeestä istuminen ihan ok. Luoksetulo hyvä!! Ruutu, hohhoijaa... Oli taas oudot ruutumerkit, niin vaati vähän lämmittelyä että sinne ruutuun asti sitten pääsi. Pitänee keksiä nyt joka päivälle uudenlaiset ruutumerkit, että tottuu raukka muihin kuin noihin oransseihin lätkiin... Tunnarinouto, hohhoijaa... Täysiä palikoiden sekaan, ja siinä kun palikat sitten sinkoilee, niin niitä pitää nappailla ilmasta kiinni... Laitoin sitten makkarajarrun vajaa metri ennen palikoita, täytyy sitä ottaa nyt tämä viikko, että ne jarrut löytyy ennen palikoita :) Hyppynouto ihan jees.

Kaikkiaan olin tyttöihin tyytyväinen. Pennillä nyt oli ollu jännä päivä trimmauksen ja kaiken muun takia (apua, mää alennun samaan selittelyyn ku Marja...) joten se ei ollu parraimmillaan. Nasu ei kaikkea vielä osaa, mutta silti se on ihana :)
Ja sitäpaitsi Juusoki ymmärtää hyvien koirien päälle ;o)