No johan me ollaan taas treenattu!

Nasu kävi tällä viikolla kahteenkin kertaan Activella agiliitämässä ja olihan sellaista vääntöä notta! Mutta taipuu se, taipuu toki. Kunhan vain kuski saa kuvionsa kuntoon. Taas opittiin viimesen päälle hienoja ohjauskuvioita, mutta saapas nähä älytäänkö me niitä ikinä kisoissa tehdä ;o) Mutta yhtäkaikki, treenattu on. Ja myös niitä _kontakteja_ jotka koitui kohtaloksi viime viikonlopun KASsin kisoissa. Mistä toki syy täysin kuskille.........

Roy treenaa myös!
Edelleen minulla henk.koht. ei ole agihommista juuri kerrottavaa, hienolta se näyttää ja paljon se jo osaa, mutta se on noiden poikien juttu se :)
Tokohommia. Noutoa ollaan nyt tehty vähän "pehmosemmalla" noutoesineellä, semmoisella lelulla siis, kun hampaiden vaihto on vähän kriittisessä vaiheessa. Ihan vaiheessa se vielä on, mutta kyllä se "kapula" jo nousee maasta.
Seuraamisessa tekee perusasennot hyvin! Suoraa pätkää parin askeleen verran. Ja käännökset varsinkin vasemmalle on hienot! Vaikka itse kehunkin...
Liikkeestä maahanmeno on ehdoton bravuuri! Onnistuu mistä vain suunnista ja vauhdista. Välillä liiankin hyvin, eli jos ei muissa liikkeissä hoksaa että mitä pitäis tehdä, niin aina voi ehdottaa maahanmenoa ;o)
Hyppyä ollaan tehty yhdellä laudalla :) Irtoaa hyppyyn hyvin! Plus sekunnin seisomista tekee hypyn takana. Namikuppi on vielä ollut esteen takana tai lelu, molemmille menee ja lujaa! Ruutua tehdään kosketusalustalla, joka treeneissä aloitettu n. 5metrin matkalta mutta pidennetään jo parilla toistolla melkein kymppiin. Roy on tässä NIIIIIIIIN hyvä. TässäKIN siis =)
Liikkeestä seisomista ja luoksetulon pysäytyksiä tehdään nyt namia heittämällä, hyvällä mallilla on. Erikseen sitten seisomista niin, että pääsen liikkumaan, sen kestää jo kivasti!
Lisäksi jotain pientä sälää ollaan aloiteltu, temputuksia ja kaukojen maahan-seiso-maahan sekä istu-maahan-istu vaihtoja. Tuon juniorin kanssa on kyllä NIIN kiva treenata!

Ja Inka Miss Keittiö tokoilee myös. Epätoivon huipentuma, kun se on niin vitsikäs ja nokkela, mutta ehkä me se seuraaminen joskus saahaan kondikseen ;o)
Mutta eikö olekin tärkeintä, että on hauskaa, eikö? Ei sillä muissa liikkeissä (alo-liikkeissä siis) oo ongelmaa, mutta se seuraaminen on. Noh. Iloista?
Ehkä Marja taas laittaa mut ruotuun sen kans ja pakottaa treenaamaan :D
Mut enivei, aattelin tuonkin retaleen viedä tänä talvena kokeeseen.

Näihin tunnelmiin :)
Mukavaa joulunalusaikaa, toivotaanhan kaikki kovasti että saadaan lunta!