Ok, heti alkuun todetaan, että nyt näyttää pahasti siltä, että mitä huonommat tulokset me kisoista saadaan, sitä tyytyväisempi minä koirien suorituksiin olen ;o)
Eilen siis kokeessa molemmille kolmostulos, siinä ei kehumista. Penni teki tosin yhden turhan virheen; karkasi paikallaolosta, mutta muuten se touhotti ihan omalla tasollaan :) Ja Nasu oli oma ihana itsensä :)
Tuomarina Salme Mujunen, joka oli tiukka mutta antoi asiallista ja erittäin hyvää palautetta!

Eli Penni:
Paikalla makaaminen: 0 Ei vain pysynyt. Ehkä 2,5minuutin kohdalla tuli ovesta ulos ja minun luo. Onneksi ei kuitenkaan häiriköinyt muita koiria. Tämä nyt siis tehotreenin alle.
Seuraaminen taluttimetta: 5 Huonoa, huonoa, huonoa. Tämä(kin) tehotreenin alle.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5  Valmisteleva osuus (eli seuraaminen) huonoa, itse maahanmenossahan ei ongelmia ole (ollutkaan).
Luoksetulo: 5 Kun se ei pysähdy, niin se vain ei pysähdy. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan? Tai sitten jatkamme patukan ja pallon heittelyä.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8,5 Alun huono kontakti pudotti pisteitä, samoin lopun vino perusasento. Koko seisomisen ajan Penni ihaili itseään hallin seinässä olevasta peilistä :D
Noutaminen: 10 Kun se osaa, niin se osaa.
Kauko-ohjaus: 10 Kuten edellä ;o)
Estehyppy: 8 Kaksoiskäsky istumiseen, muuten ok.
Kokonaisvaikutus: 9 Tuomari aivan tykkäsi, tosin sanoi että varmuutta tarvii vielä hurjasti, mikä on ihan tosi :)
Yhteensä 136 pistettä.
Tässä näkyy juuri se, että niitä liikkeitä, mitä minä en jaksa harjoitella, ei osata. Seuraaminen on minusta todella tylsää (siis pidemmät kaaviot, perusasento ja käännöstreeniä tehdään kyllä), samaten paikallamakuu on tappavan tylsää... Mutta pakko vain ryhdistäytyä nyt niissä asioissa :)

Nasu:
Paikalla makaaminen: 10
Niin makaa kuin petaa :)
Seuraaminen taluttimetta: 9,5 Yksi väljä täyskäännös, muuten minä ainakin tykkäsin!! Nasua parhaimmillaan :)
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10 Hyvähyvähyvä.
Luoksetulo: 9 Lopun perusasento vino... (Yhyy, onnistuuko se ikinä...)
Ruutu: 0 Jippii!!!!! Näin lähellä se ei ole vielä koskaan kokeessa ollut - Pylly oli jo ruudun puolella!!! :D :D Ja ruutumerkkejä ei haistellut yhtään!!! :)
Noutaminen esteen yli hypäten: 9 Se loppuasento, se loppuasento...
Metalliesineen noutaminen: 6 Nasu jäi miettimään kapulalla, annoin kaksoiskäskyn, jonka jälkeen palautti kyllä hyvin.
Tunnistusnouto: 7,5  Minusta turhan tiukka arvostelu... Työskentely kapuloilla (tuomarinkin mukaan) hyvää, tarttui heti eka haistamisella oikeaan kapulaan, kantoi kapulaa hyvin, mutta palautti vinoon, siitä lähti 2,5pistettä.... :-/
Kauko-ohjaus: 0 Eka istumisella 3 käskyä, yksi seisominen jäi toteutumatta... Harmillista...
Kokonaisvaikutus: 10 Tuomari oikeasti piti Nasusta, noh, kukapa siitä ei tykkäisi :)
Yhteensä 204,5pistettä.
Nasu oli oikeasti kokeessa hyvä. Ruutunolla oli odotettavissa, kaukonolla vähän harmitti. Mutta treenaamme niitä vielä lisää. Nasu oli kuitenkin hyvällä mielellä mukana, kaikki seuraamiset oli oikein tiiviitä ja hyvässä kontaktissa. Hyvä Nasu!