Eipä ole tullut kirjoiteltua, kun ei ole juuri ollut kirjoitettavaa :)
Vähän ollaan välillä jotain treenattukin, mutta mitään isoa suuntaan eikä toiseen ole tapahtunut.

Tänään kuitenkin Penni agilityssa oli reipas ja iloinen, etenemisharjoitukset sille sopivat hyvin, ja se alkaa jo ihan hyvin hahmottaa mitä milläkin esteellä tehdään, niin minäkin saan jo keskittyä ohjaamiseen enkä niinkään niiden esteiden suorittamiseen :)
Nasun agility ei juuri nyt näiden ensimmäisten lämpimien päivien aikana ole parhaimmillaan, mistä voi kyllä syyttää täysin ohjaajaa, jatkossa pitää lähteä treeneihin ajoissa, ja käydä vähän joessa/ojassa/lammessa/lätäkössä tmv. pulimassa, niin eiköhän sitä virtaa taas löydy ;o)

Nasu tänään taipparitreeneissä yllätti positiivisesti, teki ensimmäistä kertaa 1,5vuoteen laahausjäljen kanilla. Vähän meinasi jännätä, kun ei ensi tutustelulla tuntunut kiinnostuvan kanista yhtään minkään vertaa, mutta kummasti kun se sitten lötkötti siellä jäljen päässä, niin Nasu meni tarkasti jäljestäen kanille ja kani suussa takaisin *ylpeys* Lisäksi saatiin nyt vihdoinviimein ne varikset tänne kotipakastimeen, ja niilläkin pienet treenit otettiin, ja oikein hyvällä mallilla on meidän metsästäjän työskentely :)

Penni otti myös Nasun taipparitreeneissä vuoroa odotellessamme vähän BeeHoo-tottista (kun nyt sattui olemaan toisia koiria häiriönä). Seuraaminen ihan kivalla mallilla, nyt olen jo puuttunut vähän tiukemmin seuraamisen liikkeellelähtöihin, kun Pennillä on siinä tapana tipauttaa kontakti pois, ja nostaa katsetta vasta muutaman askeleen päästä. Olen siis ihan kylmästi kieltänyt Penniä lähtemästä, jos sen otsikko osoittaa väärään suuntaan (ja välillä käyttänyt hihnaakin pakotteena), nyt kontakti on paljonpaljon parempi, eikä Penni tunnu olevan moksiskaan siitä, että puutun sen virheisiin vähän tiukemmalla sävyllä. Liikkeestä istuminen alkaa olla jo hanskassa, samaten luoksetulon loppuasento eteen on jotakuinkin sinnepäin suunnilleen (eli juuri niinkuin sen BeeHoossa pitää ollakin :D ).
Nasu otti samalla ruutua, ensin ihan kylmästi niin, että ruudun takarajalla takamerkkien välissä oli namikuppi, sitten nami maassa ilman kuppia (JooJoo, Marja ja kaikki muut on käskeny sitä kosketusalustaa, mutta nyt oli enempi noita purkkeja ku alustoja mukana ;o) )
Se on kans hyvällä mallilla, pitäisi vain malttaa tehdä niitä toistoja sen makupalan kanssa...

Näillä mennään :)