Noniin, viikonloppu agiradalla säntäilyä takana :)

Lauantai meni molempien koirien osalta vähän totutellessa ja kisarutiineita mieleen palautellessa (molemmilla 2 starttia), Penni kuitenkin yllätti positiivisesti ottamalla toiselta radaltaan elämänsä ensimmäisen TULOKSEN, 5 vp, ja ihanneaika alittui jonkin verran. Eipä pöllömmästi. Toisella radalla sitten tehtiin kaikki mahdolliset ohjaus- ja hallintavirheet ja vähän jännitystäkin tuli mukaan kun Penni rauhalliseen tyyliinsä radalla eteni, mutta hauskaa sillä oli ;o)
Nasu teki eka radalla myös kaikki virheet, alkaen siitä että varasti lähdössä... Hylky tuli sitten yhdeltä hypyltä, jonka hyppäsi varalta molempiin suuntiin. Toinen rata olikin sitten jo agilityn näköistä, hylky tuli kun putken sijaan vieressä ollut A houkutti enempi. Mutta sujuvaa etenemistä ja tällä kertaa koira jopa hanskassa.

Sunnuntaina Penni meni eka radan keinua lukuunottamatta kivasti, keinu ei jostain syystä tänään sujunut. Eilen se tosin liukastui keinulla (oli liikaa vauhtia), joten josko siitä jäänyt huono maku (tai sitten ei, tuosta kun ei koskaan tiedä). Toinen rata (hyppy) oli ihan kamala, vissiin yksi rata liikaa Pennille. Uhasta mentiin loppuun asti ja hengissä selvittiin ;o) Ja Pennillä toki oli hauskaa :D
Nasu taas oli päivän ekalla radalla parhaimmillaan!! Puomille tuli _tosi_ huono ohjaus ja huono lähestyminen, Nasu meinasi horjahtaa nousukontaktilta alas, mutta ei, niin se vain paikkasi ohjaajan kämmit ja rimpuili puomin ylös ;o) Loput kontaktit mentiin oikeinoikein huolella, mikä maksoi vaivan, nollaratana loppuun asti ja ihanneaikakin alittui muutamalla sekunnilla!!! JEE!!! Sijoitus oli toinen, luokan voittajalle hävittiin 0,3 sekuntia.
Toinen rata oli Nasullakin hyppyä, ja Nasu oli edelleen hyvässä vedossa. Nollaratana mentiin muttamuttamuttamutta. Viimeisen hypyn Nasu pyyhkäisi OHI :O  Minä olin sen verran takana, että en kerinnyt paikkaamaan jotta se sitten jäi siihen. Oli kuitenkin niin hyvä rata, etten ruvennut karjumaan Nasua sieltä takaisin ja se porhalsikin takaisin mun luokse hypäten vika esteen väärin päin, eli hylky tuli. Yksi este liikaa siis sillä radalla ;o)

Mutta Nasulle viikonlopun saldona 1 nollarata ja Pennillekin tulos, joten hyvällä mielin :)