Nyt ollaan treenattu taas pitkästä aikaa tokoakin ihan tosissaan, tauko teki molemmille tytöille enemmän kuin hyvää! Pennin seuraaminen on parantunut potenssiin 10 ja nyt on keskitytty luoksetulon pysäytyksiin, nekin on saaneet paljon varmuutta (edelleen palkkaan jokaisen pysähdyksen lelulla). Muita liikkeitä en ole jauhanut, lähinnä on pidetty Pennin kanssa hauskaa jotta vire säilyy :)
Nasulla on myös virtaa kuin pienessä kylässä, mikä auttaa valtavasti ruudun harjoittelussa! Pari kertaa on käynyt jopa niinkin hassusti, ettei Nasu ole malttanut jarruttaa ruudun kohdalla vaan on pyyhkäissyt pitkästi ruudun taakse :D Mutta enivei, varsinkin nauhoilla merkatun ruudun Nasu alkaa hahmottaa jo hyvin! Ei varmaan pitäis kehua, ettei se taas unohu..... Lisäksi Nasu on treenannut kaukoja, ne toimii jostain syystä paremmin kun olen tarpeeksi kaukana ( >5m ). Jos olen lähempänä, niin Nasu huomattavasti enemmän pyrkii tulemaan mua kohti. Eli muistetaan pitää hajurakoa ;o)

Puputit kasvaa kohisten, ja ovat päässeet aina tilaisuuden salliessa mukaan autoilemaan ja kyläilemään ja uusien ihmisten käsiteltäviksi. Kohta pitääkin ruveta valmistautumaan siihen että ne muuttavat uusiin koteihin :)

Tänään käytiin Nasun ja Pennin kanssa Akuutissa hoitamassa madotukset ja rokotukset ja passit kuntoon, nyt on molemmat tytöt matkustuskelpoisia ja Viro kutsuu!