Ja kootut selitykset tuleepi tässä:

Penni siis urakoi avoimessa luokassa. Poikkeuksena normaaleihin kisarutiineihin, avoimessa suoritettiin ensiksi yksilöliikkeet ja vasta viimeisenä paikalla makaaminen, koska yksi avo-luokan koirakko oli samaan aikaan agiliitämässä toisessa päässä hallia.
Tulokset siis:
Paikalla makaaminen: 10 (kerroin 3). Todella hienoa. Tuskan hiki oli kyllä ohjaajalla otsalla kun piilossa piti se 3minuuttia kykkiä, mutta Penni oli makoillut kuin patsas koko ajan :)
Seuraaminen taluttimetta: 6 (kerroin 2). Hekoheko :) Kontakti pysyi kyllä, mutta paikka oli milloin missäkin suunnassa - liian edessä, liian takana, liian väljä... ;o)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 (kerroin 2). Itse maahanmeno oli erinomainen, ja Penni pysyi siellä hyvin, mutta se alun "seuraaminen" näkyi pisteissä...
Luoksetulo: 5 (kerroin 3). Niin tässähän piti olla se pysäytys puolivälissä... Pysäytyskäskyllä "Odota!" Penni vain kiihdytti vauhtia, ja tuli täysillä loppuun asti =)
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 6 (kerroin 2). Tämä kyllä harmitti!!! Pysähtyminen oli hyvä, mutta kun palasin koiran taakse, Penni kääntyi mukana. Ei kyllä lähtenyt perään, mutta kääntyi sen verran reilusti, että se näky pisteissä...
Noutaminen: 9 (kerroin 2). Meni laukalla, palautti ravilla.
Kauko-ohjaus: 10 (kerroin 3). Ei mitään lisättävää :)
Estehyppy: 5 (kerroin 2). Joo, meillä EI ole hyppyestettä kotona, eli sitä ei sitten treenata :)  Kaksoiskäskytys sekä hyppyyn että istumiseen. Mutta eipä mennyt kuiten nollille ;o)
Kokonaisvaikutus: 10 (kerroin 1). Tuomari tykkäsi Pennin tavasta tehdä työtä, ja kehuihan tuo vähän ohjaajaakin ;o)

Ja sitten Nasun VoiVoiVoittaja:
Paikalla makaaminen: 10 (kerroin 4). Tässä se vain on kertakaikkisen hyvä.
Seuraaminen taluttimetta: 9 (kerroin 3). Oikein hyvähyvähyvä. Yhden täyskäännöksen jälkeen väljempi pätkä, mikä pudotti arvosanaa.
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 8,5 (kerroin 3). No jo se on kumma!!! Koira teki kuin oppikirjassa, mutta pitihän se ohjaajan sitten kääntyä kurkaamaan, että istuihan se varmasti (olin ihan varma että näin silmäkulmasta, että se jäi seisomaan...). Siitä sitten tuomari - ihan asiaankuuluvasti - rokotti. Voi kökkö.
Luoksetulo: 10 (kerroin 4). Juuri näin. Kun se osaa, niin se kanssa osaa!
Ruutu: 0 (kerroin 4). Kun ei mene, niin ei mene. Eka käskyllä viereen, siitä lisäkäskyllä toiselle puolelle viereen... Tuomari kyllä itsekin harmitteli tätä, sanoi, että selvästi näkee, ettei koira vain yksinkertaisesti osaa tätä liikettä. Tekisi kyllä kun tietäisi mitä tehdä. Mutta suurkiitos tuomarille, kovasti kannusti harjoittelemaan (kehoitti palaamaan kosketusalustaan), sanoi että kunhan jaksetaan treenata, niin seuraavassa kokeessa tämäkin liike on valmis :)
Noutaminen esteen yli hypäten: 9,5 (kerroin 2). Vino loppuperusasento. Mutta muuten hyvä.
Metalliesineen noutaminen: 10 (kerroin 2). Osaa se.
Tunnistusnouto: 8 (kerroin 4). Vaihdetaan kädetön ohjaaja kädelliseen!! Koira teki oman osuutensa hienosti, ohjaaja vain ei mitenkään päin saanut sitä kapulaa koiran suusta tiputtamatta sitä ensin maahan... *hohhoijjaa*
Kauko-ohjaus: 8 (kerroin 5). Yksi ennakoiminen (seiso-maahan kerkesi istua ennen maahan-käskyä) + ihan vähän eteni. Mutta tähän olin itse todella tyytyväinen!
Kokonaisvaikutus: 9 (kerroin 1). Olisi saatu kymppi, mutta tuomari sanoi, että antaa ysin, jotta mulla tulee harjoiteltua se ruutu kuntoon ;o)
Nasun suoritukseen olin enemmän kuin tyytyväinen!!!