Tänään oli oikeat hyvän mielen agilitytreenit :)
Sää suosi ja harjoitukset sujuivat (muutamaa kompastusta) lukuunottamatta varsin mallikkaasti koko treeniryhmällä! Putkeen irtoamiset Nasulla ovat selvästi kehittyneet, kepeillä taas tarvitsi vähän enemmän apuja ekan välin löytymiseen. Nyt Nasu alkaa olla taas oma "hyvin ohjautuva" itsensä, ts. kyselee kovasti apuja minulta, että minne mennään. Mikä taas sopii minulle, ei tarvitse itse olla niin nopea, kun koira kuitenkin varmistaa aina, että "oliks se varmasti tää este" :) Tottahan se on, että se hidastaa taas sitten etenemistä, mutta ei me mitään Borderkollieita ollakaan ;o)

Kanimäärä on nyt talossa lisääntynyt, Pumpuli sai miehekseen Vempulan ja koska sää on todellakin suosinut, niin kanit elelevät päivät ulkotarhassa, yöksi tulevat vielä sisälle. Ja Penni viihtyy mainiosta kani-telkkarin ääressä, ja kun kanit pompottelevat täällä asunnossa, niin Penni kulkee perässä ja pussailee :)
Rauhallista yhteiseloa siis meillä, ja kanipariskunnalle odotetaan melkoisen varmasti perheenlisäystä, sen verran aktiivisesti on Vempula miehen rooliaan hoidellut ;o)