Eli Penni oli tänään taas piiiiiiitkästä aikaa treenaamassa agilitya.
Otettiin pientä ohjausharjoitusta hypyillä ja putkilla. Kunhan vain ohjaaja muistaisi kertoa koiralle minne mennään niin menishän se ;o) Kepeistä vinokepit menee jo ok ilman käsiohjausta, suorat kepit ei sinne päinkään. Toki tässä on taukoakin ollut, syytetään vaikka sitä :)
Sitten oli vielä hyppysuoraa ja siinä ohjaamista. Vielä aika tarkkaa on hypyn jälkeen, että milloin kärsii kääntää. Jos liian aikaisin kääntää niin jo lentelee rimat.

Nasu päräytti sitten KASsin epävirallisissa kisoissa ykkösten radan ja kakkos-kolmosten radan. Ykkösradalla nähtiin maailman huonointa ohjaamista. En ehtinyt rataantutustumiseen mukaan, vaikka tuskin sekään olisi mitään pelastanut. Katsoin esteiden välillä tiukasti koiraa sillä seurauksella että olin juosta yhteen jos toiseenkin esteeseen pahki :D Nasu pysyi kuitenkin hyvin hanskassa, parissa välissä meinasi lähteä väärälle esteelle, mutta kääntyi kuitenkin käskystä takaisin. Yksi vitonen tuli juuri tällaisesta harharetkestä, mutta luokkavoitto silti :)
Kakkos-kolmosissa hyvä rata, ja hylky tuli siitä että ohjaaja unohti radan =) Viisi rataa kahdessa päivässä on siis minullekin liikaa ;o)