Eli niinkuin otsikosta näkee, oli hyvä kisapäivä eilettäin Kemissä!
Penni aloitti taas kisapäivän, ja meni yhden agi- ja yhden hyppyradan. Enpä kyllä edes muista, missä se meni pieleen, mutta hylyt tuli molemmista. Hohhoijjaa.. Seuraavissa kisoissa Pena starttaa Jukan kanssa :)
Sitten Inga aloitti, sillä ensin hyppy- ja sitten agirata. Hyppyrata meni nollilla loppusuoralle asti, jossa oli suora putki ja sen perässä suoralla 3 hyppyä. Putken jälkeen ei Inkan askel passannut hypylle, ja tuli rima alas. Seuraavasta hypystä sitten ohi. Mutta enivei, 10vp:llä sijoittui kolmanneksi. Sitten agirata. Kaikinpuolin hyvä ja sujuva rata, ja siitä ansaittu nolla ja luokkavoitto! Se oli siis Inkerin vihonviimeinen startti kakkosissa!
(KemKon sivuilla kuva: Voittajan on helppo hymyillä :D http://www.kemi.fi/kemko/Kisakuvat/23.8-08/P8232951.JPG )
Kolmosluokille oli 3 kisaa, eli Nasulla oli vielä 2 agirataa ja niiden välissä hyppyrata. Ekalla agiradalla tuli ihan ihmeellisiä virheitä, mm. Nasu eksyi renkaalle, kun oltiin matkalla putkeen.... Siltä radalta tuli moneen kertaan hylky. Sitten hyppyrata, jossa tietysti jännättiin ennen kaikkea, että riittääkö vauhti taaskaan ihanneaikaan. Kaikki män kuitenki oikein hyvin, radalta 0 ja ihanneaikakin alittui reilu pari sekunttia! Sijoitus oli 4. Viimeinen agirata meni loppurutistukseen asti hyvin, siellä taitava ohjaaja yritti jo saada koiran kieltämään yhdelle hypylle, mutta niin Nasu-parka vain vääntäytyi oikealle hypylle, mutta rima kuitenkin tuli alas. Sieltä siis 5vp ja sijoitus oli 5. Tälläkin radalla ihanneaika alittui, eli nyt alkaa olla jo vauhti kohdallaan!!