Penni teki sen taas :D

Eli tokokoe, alokasluokka ja ykköstulos

Ja tulokset:
Luoksepäästävyys 10 (x1=10)
Hieno :)
Paikalla makaaminen 9 (x3=27)
Olen niiiiiiiiiin ylpeä tästä pienestä koirasta!!!
Hienosti makoili paikallaan, välillä tosin katseli ympärilleen, mutta ei liikahtanutkaan. 1 piste pois lopun kaksoiskäskystä (nousi istumaan vasta toisella käskyllä).
Seuraaminen kytkettynä 6,5 (x2=13)
Aaaaaaargh... Jos haluatte nähdä huonoa seuraamista, niin tässäpä sitä olisi. Edistää, ja kontakti... Siis mikä kontakti??
Seuraaminen taluttimetta 6,5 (x4=26)
Ks. edellinen kohta. Jos nyt jotain hyvää, niin paikka oli paaaaaaljon parempi kuin kytkettynä seuraamisessa, mutta se kontakti... Ja perusasennot vinoja. Yyyyyyh...
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7,5 (x2=15)
Maahanmeno oli hyvä, alun seuraaminen huonoa... Lopussa sama ongelma kuin paikalla makuussa.
Luoksetulo 10 (x3=30)
On se ihana tuo koira <3  Voi sitä intoa millä se tämän luoksetulon tekee! Tuomari sanoi, että olisi voinut rokottaa lopun hieman vinosta perusasennosta, mutta ei rokottanut. Tähän olin itsekin älyttömän tyytyväinen!
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5 (x2=17)
Ei huono. Rokotti muistaakseni huonosta seuraamisesta. Ja lopetus oli hieno, "istu"-käskyllä Penni oli mennä vahingossa maahan, mutta huomasi itsekin ja jäi sellaiseen puoliväli-asentoon roikkumaan. Mutta tuomari sanoi, että laskee sen istumiseksi :D
Estehyppy 9,5 (x2=18)
Hyvä hyppy se oli. Pieni jarrutus esteen edessä, mutta kuitenkin yli meni :)
Kokonaisvaikutus 9 (x1=9)
Tuomari totesi, että hieman pentumainenhan se vielä on, ja lisäsi heti perään että pentuhan se toki vielä onkin. Mutta kehui iloisuutta ja reippautta :)
Yhteensä: 166pistettä (ALO1, sij. 6/16)