Nyt on taas kevättä rinnassa ja sitä myötä uutta intoa treenaamiseenkin on saatu!

Penni ja Nasu kävivät ajamassa kevään ensimmäiset innostus-verijäljet, eli ihan lyhyet n.50 metrin pikkupyyhkäisyt. Hyvin löytyi nenäkin talvivarastosta, ja vauhtia oli (yllättäen ;o) molemmilla melkoisesti. Suuri hämmästys oli Pennin ihan mieletön innostus ja tarkka työskentely!! Viimeksi kiinnostivat puutkin enempi kuin se jälki ;o) Jäljen perässä oli sorsan nahka, joka sai molemmat jäljestäjät suunniltaan riemusta, muuta palkkaa ei olisi vissiin tarvittukaan...

Nasu aloitti viime perjantaina agilityn Active Dogin ryhmässä, ainakin ensimmäinen kerta oli oikein mielenkiintoinen, hyvää ja tuikitarpeellista perustreeniä. Nyt koetetaan toden teolla saada Nasun kepit ja kontaktit kuntoon ja samalla ohjaamiseen paljon vauhtia ja sellaisia ratkaisuita pitäisi ohjaajan oppia tekemään, että niitä kallisarvoisia sekunteja säästyisi siellä radalla. Ainakin sekä ohjaajalla että koiralla oli treenien jälkeen lämmin :)

Inka on menossa näyttelyyn! 19.4. ryhmänäyttelyyn on prinsessa ilmoitettu. Tosin Nasulla on samana päivänä keikka Oulussa, joten Inka saanee lähteä Riimin perheen kyydissä.

Lisäksi Inka ja Penni ovat nyt todenteolla korkanneet kaverikoiran uransa, Penni on piiiiiiitkästä aikaa ollut muutamalla vierailulla mukana, ja ihana nähdä että nyt se jo silminnähden nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja änkeää ihan pyytämättäkin jokaisen sivullisen kainaloon ;o) Inkaakaan ei vierailuilla tunnu jännittävän, vaikka toistaiseksi toiset kaverikoirat ja tarjolla olevat herkut vievät suuren osan neidin huomiosta :) Mutta välillä maltetaan istahtaa syliinkin. Inkan pehmoinen turkki on saanut kiitosta - ja Pennin korvakiharat :D
Nasu pudottaa karvaa kotona ja on verisesti loukkaantunut, kun kaverikoira-huivia puetaan kaikkien muiden paitsi hänen kaulaansa. Ja hän sentään on se ainoa-ja-oikea tämän perheen kaverikoira omasta mielestään :) No, kyllä Nasunkin aika vielä koittaa kunhan on tuo talvitakki saatu riisuttua.