Kajaanissa siis kävimme eilen ja toissapäivänä.

Lauantaina Nasu agiliiti iltakisassa. Kyseessä tosiaan oli iltakisa, maxi-ykköset alkoi klo 20.45. Sehän ei Nasun menoa haitannut, kepeiltä tuli yksi vitonen ja muuten puhdas rata. Muutama "olipa taas hylly lähellä"-käännös tuli tehtyä, A-este ja pituus vetivät sen verran kovasti puoleensa, mutta onneksi mammalla vielä on tätä ääntä mitä käyttää ;o)
Loivista kaarteista huolimatta ihanneaika alittui 5,61 sekunttia. Ja tämä siis kaiken tämän viime aikojen hillittömän treenauksen jälkeen! :D

Penni palasi piireihin myöskin lauantaina, ja oli molemmat päivät mukana Kajaanissa. Suurilla silmillään se katseli: "Täällä on nääääiiiin paljon koiria, voiko olla totta?!" Tämä viikko menee varmaan Pennin kanssa arkeen palaillessa ja vanhoja muistellessa (eli siis mikä ihmeen käsky se "sivulle" muka on?)  :)

Nasu oli sunnuntaina sitten junior handlerissa Katrin kanssa. Kauniin näköistä työtä oli parilla, ja Katri saikin tuomarilta kehuja. Junnuja oli vanhemmissa hurja määrä, yli 40 (vai muistankohan väärin?), ja ensimmäiseltä kierrokselta Katri pääsi jatkoon, mutta sijoituksille asti ei tällä kertaa tiukassa kisassa päästy. Nasu kuitenkin kiittää Katria tästäkin mukavasta kisapäivästä!! :)
Ja mikä parasta, makkaraa oli tarpeeksi.

Kiitokset lauantain reissuseurasta Marjalle (nyt muuten ruvetaan reenaamaan!!) ja sunnuntain seurasta Annille ja Oonalle! Ja kaikille muille tutuille terkkuja ja onnitteluja menestyneille!!