Mitäs tekee tosiharrastaja, kun kaikki virallinen toiminta on peruttu pakkasen vuoksi?
No reenaa, tietysti. Koirat autoon ja pururadan valaistulle parkkikselle viettämään iltaa :)

Nasun kanssa treenataan nyt tämä viikko keskitetysti ruutua, tunaria, kaukoja ja luoksetuloa. Ei yhtään mitään muuta (paitsi vähän hyppynoutoa jos joskus päästään Marjan hyppyesteen välittömään läheisyyteen ;o). Noniin, otin alkuun vuorotellen ruutua ja tunnaria, ruutua n.5 toistoa, väliin yks tunnari ja taas ruutua. Parin sarjan jälkeen rupes tulemaan semmoista ongelmaa, että Nasu kiersi ruutuun vasemman sivun kautta, eikä mennyt suoraan sisään. Kummallista. Pieni aivoriihi, ja tajusin, että totta se sieltä kiertää, kun palkkaan sen heittämällä patukan aina vasemmalle (tai tämmöisen päättelyketjun minä keksin). Otin sitten muutaman sarjan palkkaamalla naksulla ja namilla, ja löytyihän se oikea reittikin sieltä taas.
Tunarilla hyvää työtä.
Luoksetulossa pelkkiä läpijuoksuja, tuli hyvin ja kaukoissa maahan-seiso-maahan vaihtoja palkkaamalla patukalla taakse, paranee.

Penni teki seuraamista, tai lähinnä pelkkää perusasentoa niin, että "seuraa"-käskyllä ei lähdetä mihinkään jos minäkään en lähde. Meidän pieni intomieli :)