Maanantaina siis Nasu agiliiti Kempeleessä tuttuun tapaan. Eipäs siinä kummempaa.
Vähän yritettiin taas kepeillä leikkaamista harjoitella - ei ihan kärsi vielä. Yhdesti meni vähän vahingossa, mutta yleensä Nasu pyörähtää kepeiltä takaisinpäin kun huomaa, että minä lähden kiertämään toiselle puolelle.
Kontaktit sujuu hyvin! Keinulla kärsii jo leikatakin, eikä Nasulla ole pienintäkään aikomusta hypätä alas. Eteenlähetystä otettiin kanssa, siinäkään ei mitään ongelmia.
Sitten pienoinen radanpätkä, jossa kellotettiin koirille myös ajat. Radalla oli A, jonka kontaktit oli _syvältä_. Vähänkin vauhtia, niin jo karataan sieltä alastulosta. Noh, ehkä se siitä ;o)
Nasun etenemisnopeus oli 3,6m/s mikä oli yllättävän hyvä. Minä oon aina ajatellut, että se on siinä ja siinä että alittuuko se ihanneaika, mutta tuon mukaan ainakaan ykkösluokissa ei vielä pitäisi olla mitään hätää!

Ennen agi-treenien alkua otettiin vähän tokoakin, Nasulle ruutu ja tunari. Ruutu meni miten meni, aluksi piti taas käydä kokeilemassa merkkinä sivutolppia, mutta pienen neuvottelun jälkeen sitten löytyi se ruutukin :)
Tunnari menee ihan kivasti jo, ekalla kerralla tuoli suorilta oikea kapula, sitten tuli kehuttua vähän turhan reilulla kädellä niin, että Nasu innostui, eikä seuraavalla kerralla malttanut kapuloilla tarpeeksi.
Mutta kunhan vain kärsivällisyys riittää, niin kyllä sieltä se oikea palikka tulee :)