Ja sitten taas tokoiltiin :)

Eilen illalla treenattiin lyhkäisesti, siitä ei sen kummempaa ihan ok meni kaikilla.

Tänään aamupäivätreenit Marjan & Pepin (= Pennin sisko) kanssa, suurkiitos vain Marjalle treeniseurasta, on se vain paljon kivempaa kaksistaan! :)

Inka teki paikallamakuun pitkästä aikaa häirittynä (kiitos häiriökoira-Pepille ;o) ja pysyi tosi hienosti! Inka pötkötteli n.3,5minuuttia eli ihan varmasti pitäisi kokeessakin pysyä. Sitten kaikki alokkaan liikkeet:
Seuruu on melkoisen väljää ja epämääräistä edelleen, jos en auta namilla, mutta kontakti on ihan täydellinen, mikä varmistaa ainakin sen että koko ajan liikumme samaan suuntaan :) Liikkeestä maahanmenoa Inka ei muistanut tänään lainkaan... Avustin sitten makupalalla ja palautui se jonkin verran mieleen. Sitä siis täytyy ottaa vielä ennen koetta, nyt oli liikaa seisominen mielessä. Luoksetulo ok, vähän väljään perusasentoon tulee, mutta periaatteessa ihan hyvin sivulla. Liikkeestä seisominen paranee huimasti! Nyt jo ne maagiset 3 askelta se astelee lähes paikallaan. Hyppy on loistava, siinä ei ongelmaa.

Pena ja Nasu tekivät kimppa-paikallamakuun, niillä aikaa n.4,5min. Ei ongelmaa kummallakaan. Nasu kääntyy edelleen lonkka-asentoon mutta sitten kun lähden sitä korjaamaan niin korjaan varmaan niin päin että opetan menemään suoraan lonkalle. Ei kuitenkaan ennen keskiviikon koetta.

Sitten Penalle kaikki AVO:n liikkeet; Seuruu hyvää, pari kertaa piti muistuttaa kun meinasi edistää, mutta palautui ekasta murahduksesta oikealle paikalle. Suht pitkä kaavio ilman palkkaamista ja hienosti Penneli jaksoi! Liikkeestä maahanmeno & seisominen aivan erinomaisia! :) Luoksetulossa pysähtyy, mutta alan nyt uskoa, että se 1/2 omaa mittaa on se välttämätön jarrutusmatka rynnäkkö-spanielille :) Mutta pysähtyminen on siis edelleen hyvä ja varma. Kaukot Penni teki super-hyvin. Nouto otettiin rämällä metallikapulalla kun kaikki muut kapulat on hukassa :) Mutta ei haitannut Penniä, hyvin nouti. Joskin ravilla palauttaa eli pitäisi tehdä vauhti-palautus-harjoituksia. Hypyssä ekalla kerralla kolautti estettä paluu-hypyssä mutta toisella kerralla taas muisti, kuinka korkea se este olikaan ja hyppäsi hyvin. Kaikenkaikkiaan Penni on kyllä iskussa! (Kunnes taas kokeessa palaamme maanpinnalle....)

Nasu teki myös kaikki VOI:n liikkeet; suht. pitkä seuruutus, jossa oikealle käännös juosten oli vähän väljä, pitää varmaan itse opetella vartalolla ohjaamaan paremmin ennen käännöstä taijottain.... Liikkeestä istuminen tosi hyvä. Luoksetulossa ennakoi, joten läpijuoksuja otettiin muutama. Hyppynoudon tein samaisella rämällä metallilla, jota Pennikin nouti, vähän Nasu jahkaili kapulalla, joten otin vielä pari tasamaa-noutoa perään ja Nasu saikin vähän vauhtia töppösiinsä onneksi. Tunnari aivan mahtava! Jarru-nami oli taas kapuloiden edessä, mutta ei se Nasua kiinnosta kun on intoa mennä kapuloille :) Eka kerralla haisteli kaikki kapulat läpi, toisella kerralla haistoi vain reunimmaista kapulaa ja tarttui suoraan toiseen, joka siis oli oma. Kaukoissa tökkii edelleen se eka istuminen. Plääääääääh.No, tänään otamme sitten ruokakupille pelkkää istumista, ja samaten huomenna. Muut vaihdot Nasu tekee kyllä hyvin ja varmasti (vaikka ohjaaja välillä näyttääkin väärää käsimerkkiä, onneksi koira osaa lukea ajatukset 8)

Peppikin osoitti omaavansa kykyjä tulevaksi tokomestariksi (selvästi siskoonsa tullut!), nyt vain Marjalle intoa treenamiseen!! :D