Eilettäin olikin oikein aktiivipäivä.

Pennin agilitykurssi alkoi siis eilen Kempeleessä. Palauteltiin mieliin esteitä, mitään isoa takapakkia ei onneksi loman aikana ollut tullut. Keinu jännittää vielä, sitä mennään nakkien voimalla, samaten pujottelussa tarvii ohjausta (puolikasta pujotteluahan me onkin vain otettu). Mutta iloinen pikku-prinsessa oli treeneissä :)

Agilityn jälkeen käytiin reippailemassa Haukkukeitaalla Pennin siskojen Pepin ja Iiriksen kanssa (ja Nasu ja Flippakin saivat olla mukana, vaikkeivät joukkoon kuulukaan ;o)
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niitähän ei näiltä neideiltä puutu :D
Kiitoksia kovasti lenkkiseurasta Ullalle ja Marjalle ja koirille! (Ja Marjan ja Pepin kanssa tapaamme treenien merkeissä!)

Iltapäivästä sitten tokottamaan Marjan, Oton ja Kamun kanssa.
Ihan sama muiden treeneille, Kamu oli kaikista paras. "Illan päätteeksi" -tyyppinen suoritus meidän herrasmieheltä :)

Mutta treenattiin me muitakin.
Penni teki ALOn liikkeet liikkuroituna. Hyvin se ne tekee, paikallaolo on saanut hurjasti varmuutta! Seuraaminen on kamalaa. Penni edistää hurjasti, ja kun se tarpeeksi edistää, se myös poikittaa. Mutta tyytyväinen täytyy olla, että kaikki muut liikkeet menee ihan ok, eli jauhamme siis nyt parin viikon ajan pelkkää seuraamista.

Nasu oli taas <3
Okei, sen seuraamisessa on ihan samat ongelmat kuin Pennilläkin, mutta intoa on kuin pienessä kylässä :)
Ruutua tehtiin niin, että Marja-makkarakone kävi viemässä nameja, ja minä lähetin Nasun ruutuun. Ja sitten väliin pari ruutua ilman että ruudussa oli palkkaa, rupeaa jo sujumaan sekin!
Ja tunnari sitten. Voitteko kuvitella, se jo melkein osaa sen!!! Taas makkara-Marja laitteli kapulat ja oman kapulan alle makkaraa, ja vot - sieltähän se tuli. Ja otettiin tämäkin kertaalleen ilman makkaraa, se kapula tuli mitä haluttiinkin.

Ilo treenata tämmösiä koiria, jotka oppii asioita!