Tässähän se on mennyt treenaillessa aika.
Pikku-Roy kasvaa ja komistuu ja korvat on milloin mihinkin suuntaan :) Iso mieshän se jo on! Jukan kanssa Roileri on treenaillut agia; putkea, pussia, eteenlähetyksiä, takaakiertoja (niissä se on hyvä!), sylkkäreitä ja kontakteja. Ja ehkä muutakin, se on noiden poikien juttu ja minä en siihen sekaanne ;o)

Tokoakin Roy toki treenaa, perusasento on (köhköh omakehu haisee) hyvällä mallilla, kuin myös liikkeelle lähtö ja vasemmalle käännökset. Oikealle ei olla vielä käännyttykään :) Liikkeestä menee maahan sekä edessä että sivulla ja liikkeestä seisominenkin on aluillaan. Ruutua ja merkkiä tehdään kans aina kun muistetaan :) Roy on ollut myös muutaman kerran mukana pelastuskoiratreeneissä ja on kovin iloinen juoksentelija siellä. Kivoja tyyppejä ja hyvät eväät - mitäpä sitä muuta tarvii?? Eli rohkea ja reipas se on, ei voi muuta sanoa :)

Nasu on ollut tehotreenissä, salaisena haaveena on, että menisimme vielä tämän vuoden puolella suorittamaan pelastushausta peruskokeen päivä- ja pimeä-osiot. *Glumps* Mutta Nasu on kyllä hyvä! Viime sunnuntaina otettiin myös rakennusetsintää ensimmäistä kertaa ikinä, ylöspäin ilmaisu oli vielä sisätiloissa hankalaa, maalimies oli kiivennyt vaatekaapin päälle, niin Nasu ei hahmottanut missä se on. Ilmaisi kyllä mutta selvästi paineistunut oli. No, onneksi meidän porukassa on yksi innokas kiipeilijä, saa sitten jatkossakin kiipeillä puihin Nasulle ;o) Muissa ilmaisuissa sisällä ei ollut ongelmaa.

Ensi sunnuntaille ilmoittaa päräytin Nasun tokokokeeseen, kun se omassa hallissa pidetään. Käymme kokeilemassa, sopisiko neidille tällä kertaa mennä ruutuun ;o) Jos ei sovi, niin jatketaan harjoituksia :)

Roylla alkaakin nyt marraskuussa ohjatut tokotreenit kahdessa ryhmässä, huisin hauskaa päästä ihmisten ilmoille treenaamaan pikkuveijarin kanssa!

Mukavia syksyjä kaikille!