Eli tänään siis OKK:n epävirallinen tottelevaisuuskoe. Molemmat tytöt keimeissä mukana, Penni alokasluokassa ja Nasu avoimessa. Ajatus oli, että olisin varovasti käynyt voittajaluokkaa kokeilemassa Nasun kanssa, mutta mulle tulikin nakki olla voittajaluokassa liikkeenohjaajana, niin se sitten jäi. Ehtiihän tuota :)

Tässäpä tulokset:
Penni:
Luoksepäästävyys 10 (x1=10)

Hieno oli. Loistavaa itsehillintää neidiltä jälleen kerran. "En saa hypätä tuomaria vasten, en saa hypätä tuomaria vasten, en saa hypätä tuomaria vasten, en saa hypätä tuomaria vasten, en saa hypätä tuomaria vasten..." ;o)
Paikallaolo 7 (x3=21)
Ihan niinkuin aina ennenkin kokeessa... Puolentoista minuutin kohdalle pysyy kuin patsas, sitten                 tapahtuu jotain... Tällä kertaa venyttelyä ja istumaan nouseminen. Venytteli kuitenkin niin taitavasti, että     ei noussut seisomaan, eli ei ihan nollille mennyt tämä.
Seuraaminen kytkettynä 9,5 (x2=19)
Itse en ollut kovin tyytyväinen. Paikka ei ollut hyvä (edisti) ja kontaktikin katkeili... Mutta seuraaminen pysyi kuitenkin kasassa koko kaavion ajan, eli sikäli hyvä. Mutta Penni pystyisi parempaankin!
Seuraaminen taluttimetta 9,5 (x4=38)
Muuten ehkä aavistuksen parempaa kuin kytkettynä seuraaminen, mutta perusasennot auttamattoman vinoja...
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5 (x3=28,5)
Ihan hyvä liike. Maahanmeno täydellinen, puoli pistettä lähti alun huonosta seuraamisesta. Pennille on selvästi vielä liikaa nuo kaksi pitkää seuraamiskaaviota...
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 (x2=20)
What can I say? Täydellistä :D
Estehyppy 10 (x2=20)
Jos nyt viilaamaan ruvetaan, niin olisihan se loppuperusasento suorempikin voinut olla...
Kokonaisvaikutus 9,5 (x1=9,5)
Iloista ja reipasta työskentelyä, tuomarikin tosin huomasi, että loppua kohti rupesi hieman hiipumaan. Mutta viimeisistä liikkeistä kuitenkin kympit - hyvin se Penni veti :)
Yhteensä: 185pistettä (ALO1, sij. 3/3)

Nasu:
Paikallaolo 7(x3=21)
Ou gaad! Mistä se nyt on keksinyt sen, että just ennen paikallaolon loppumista pitää nuolla p*rsettä (teki sen edellisessä virallisessa kokeessakin)?!? No, eipä noussut seisomaan, joten ei mennyt nollille. Mutta ihmettelen silti suuresti. Harmi vain kun yksin treenailen, niin ei voi tälle asialle mitään tehdä... :-/
Seuraaminen 9 (x2=18)
Ihan jees. Yks harhautuminen vasemmalle käännöksessä ja oli jäädä mun jalkoihin siinä. Samaten toinen täyskäännös liian väljä.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 (x2=20)
Hyvä oli.
Luoksetulo 5 (x3=15)
No niin, ollaanko treenattu liikaa voittajan luoksetuloa...? Ennakoi seisomisen, pysähtyi siis aivan liian aikaisin. Huusin sen siitä liikkeelle, ja pysäytin seisomaan merkin kohdalle. Mutta Nasuhan meni maahan. Opinko nopeasti.com? Eli seuraavaan 10 vuoteen ei lainkaan pysäytyksiä, pelkkää läpijuoksua!!!
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 (x2=20)
Hyvä oli tämäkin. Juuri niinku pittää.
Noutaminen 8,5 (x2=17)
Jos joku on ja pysyy, niin Nasun nouto-ongelmat. 1) Kapulalle mennään semmoista kenguruloikkaa, että se lasketaan kapulalla leikkimiseksi (ja sitähän se kyllä onkin). 2) Kapulaa ei voi tuoda kokeessa sivulle asti. Pitää pysähtyä metri mun eteen seisomaan, ihan niinkuin sitä loppuasentoa ei olisi koskaan treenattu. Nämä ne sitten ei muutu :)
Kauko-ohjaus 8 (x3=24)
Toinen mikä ei kans muutu koskaan. Kokeessa kaukoissa _ei_ nousta istumaan. Eka käskyllä ainakaan. Ikinä.
Estehyppy 10 (x2=20)
Osasihan se sentään jotain :D
Kokonaisvaikutus 10 (x1=10)
Iloinenhan se kyllä on ja reipas :)
Yhteensä: 165pistettä (AvO1, sij. 2/4)