Nyt alkoi minulla L O M A joten luulis taas lohkeavan aikaa tälle kirjoittelullekin :) Vaikkakin varasto odottaa siivoamistaan ja kukkapenkki pitäis laittaa uuteen uskoon ja kaneille rakentaa talviasuttava ulkohäkki ja muutama muu pienehkö homma ois... ;o)

Mutta tokoiltu siis on taas vähän normaalia tiiviimmin, ens keskiviikkona siintää edessä koe.

Inkan kanssa on keskitytty seuraamiseen, mikä alkaakin jo osoittaa kehittymisen merkkejä. Tehdään _tosi_ lyhyitä pätkiä ja käytännössä pelkästään suoraa, koska käännöksissä nyt ei mitään akuuttia korjattavaa ole. Korjattavaa ois tuon tollerinperkeleen kärsivällisyydessä ;o) Jos jostain sais muutaman metrin lisää pinnaa niin tänne vois toimittaa! No ei se nyt ihan kamalaa ole, mutta pitää ennen koetta muistaa juoksuttaa & uittaa & leikittää Inkeristä kaikki virta pois, ja sitten seuruuttaa juuri ennen omaa suoritusta noin tunnin verran putkeen, niin sitten ehkä on jo jonkun verran malttia :) Liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, hyppy & paikallamakuu on kaikki aivan kelvollisia, en viitsi reenata niitä ettei mene pilalle. Liikkeestä seisominen on kai ihan hyvä, mutta jostain syystä Inkalla on semmoinen mielikuva siitä liikkeestä, että käskyn jälkeen täytyy ottaa 3 (kolme) askelta ennen pysähtymistä. Aina tasan kolme askelta. Lienee turha edes yrittää ymmärtää? Mutta pysähtyy se siis kumminkin ja seisoo melko varmasti. Eiköhän sieltä se ykköstulos haeta. Ehkä.

Penni on ollut aivan suorastaan hurmaava treenikumppani :) :) Se on innoissaan ja tohkeissaan ja riemuissaan ja kaikkea ja jopa keskittyykin hommiinsa!! Pennin kanssa menen tosi toiveikkain mielin kokeeseen! Seuraaminen on parempaa kuin koskaan, luoksetulossa olen jättänyt namin lähtöpaikan taakse, ja pysäytyskin on 98% varma - ei nyt kovin nopea, mutta varma. Ennakoinnin vaaraa tuskin luoksetulon pysäytyksessä on, ei se sentään niin kekseliäs ole ;o) Jättävät on oikein hyvät, samoin nouto. Hyppy täytyy vielä käydä kentällä tarkistamassa että milläs mallilla tuo lienee. Paikallamakkuu on mennyt hyvin. Seuraamista ollaan otettu ja otetaan vielä ennen koetta paljon, kovasti on tehty tempon muutoksia, ja niillä Pennin seuraamiseen onkin tullut ihan uudenlaista tarkkaavaisuutta, etenkin hidastuksiin Penni on ruvennut reagoimaan ihan hirmu hienosti!

Nasu tekee tasaisen varmaa työtä. Ruutua kokeilin eilen Team Tumeliuksen kanssa treenatessa kerran ilman namia ja - tittidii - ei mennyt seuraavalla kerralla sinne päinkään. Eli unohdetaanpa siis kokonaan kaikki kokeenomaiset treenit ruudun osalta. Taas kun tehtiin pari toistoa, niin että nami oli ruudussa, niin ruudun löytymisessä ei ollut ongelmaa. Onko tuo musta makkara vähän ruuan perään, häh?!
Nasun seuruussa askeleet taaksepäin on kehittyneet jonkun verran ja muutenkin se alkaa olla tarkkaavaisempi askeleissa. Seuruupaikkaa oon hionut vähän lähemmäksi, toisinaan se muistaakin sen. Luoksetuloissa otamme pelkkiä läpijuoksuja ennen koetta, jonkun verran ennakointia ilmenee... Tunari on hieno, metallissa se jahkaa aina kapulalla aikansa, mutta on se sen joka kerta silti tuonu, täytynee ottaa ennen koetta jotain reimastus-ihastus-metallitreenejä vielä, että näyttäisi vähän paremmalta tuomarin silmään ;o)

Näillä mennään, tänäänkin treenaamme mutta ensin lähdemme uimaan 8)