Tänään käytiin päivällä Pennin kanssa ulkoilemassa Muhoksen komeissa maastoissa sprinkkulaumassa. Mukana Klaara-täti, Pihla-sisko, Peppi-sisko, Iiris-sisko ja Iiro-velkku. Ja hyvän ilmankin oli kasvatti-mamma meille tilannut!! Mukavan metsälenkin kruunasi tietysti hyvä ruoka - kiitokset vain kodin hengettärelle! :)
Ja kiitokset koko laumalle ja kaksjalkaisille lenkkiseurasta, otetaan uusiksi!! :)

Moisen lenkin jälkeen me "Tosi-Harrastajat" suuntaamme tietysti treenaamaan (jäähallin parkkipaikalle tällä kertaa).
Tokoilun aloitti Penni. Pennin kanssa otettiin niitä piiiiiitkiiiiiääää seeeeeuuuuuraaaaamiiiiiis-kaavioita (vaikka ne onkin meidän kummankin mielestä ihan tappavan tylsiä, me ollaan enempi suoran toiminnan tyttöjä!!). No Penni suoriutui niistä kuitenkin mallikkaasti, ensin tein pelkkää suoraa pätkää välipalkoilla, ja sitten 2 täysmittaista avon seuraamiskaaviota ja palkkasin vasta lopussa. Mutta Penni teki kyllä kympin arvoista työtä! Sitten Penni otti luoksetuloja, pysähdys alkaa nyt varmistua sillä suullisella käskyllä. Otin ensin 3 toistoa niin, että palkkasin lelulla, yhden liikkeenomaisen ja vielä 3 lelulla palkaten. Jospa sekin lähtisi sujumaan.
No sitten meidän murheenkryyni, estehyppy. Kun mulla ei sitä hyppyestettä ole, niin miten minä sitä treenaan??? Mutta metsähän on täynnä sopivia keppejä (eli rimoja) ja mulla on autossa kumisaappaat, joiden päälle riman voi virittää :D Ja voilà, estehyppy on valmis. Joskaan ei tarpeeksi korkea ( = koiran säkäkorkeus), mutta tyhjää parempi ehdottomasti! Ja niin otettiin 5 hyvää toistoa ja Pennille se riittii treenailusta :)

Nasu teki vauhtilähtöjä ruutuun, 5 pitkällä matkalla (n.30m) niin, että ruudussa oli kosketusalusta, sitten 2 lähtöä lähempää ilman alustaa ja päätin lopettaa hyvän mielen ruutuun, niin että lähetin n. 15metristä ja ruudussa oli kosketusalusta. Ainakin vauhtia pitäisi nyt olla!
Sitten tunnari, ei ongelmaa, palautuskin täysi kymppi! Ja tarkistin vielä puisella noutokapulalla sitä palautusasentoa, missä on ollut vähän ongelmaa (istuu vinoon), mutta nyt ei kyllä olisi edes Marjalla sanottavaa ;o) Jospa se menis huomennakin näin :) Sitten Nappulalle seuraamisessa käännökset paikallaan ja sivuaskeleet + peruutus, se oli tosi intopiukassa ja teki tosi tiivistä seuraamista, niin loppupalkkasin siihen ja lähdettiin kotia iltaruualle :)

Summa summarum: Tänään oli kiva päivä, jatkamma samaa rataa huomenna kokeessa!!! =D