No Penni sitten aloitti agi-urakan tällä viikolla ja käytiin kaksissa reeneissä. Molemmat oli ihan hyviä, tai näin kesätauon jälkeen pitänee sanoa, että yllättävän hyviä :)
Joku nopeajalkaisempi ohjaaja olisi ehkä paremmin kartalla tuon koiran kanssa, mutta jospa se taas siitä lähtee suttaantumaan. Esteiden suorittaminen sinällään alkaa olla kondiksessa, kontaktitkin on jo ihan kivalla mallilla. Pienellä avustuksella menee alastulotkin nappiin. Pujottelu menee kans molemmilta puolilta vähäisellä käsiavulla (jota minä toki en koskaan muista antaa...). Hypyissä edelleen onkelmaa, vähänkin tiukemmat kurvit ja tulee rimat alas. Ottaisin vähän lisää kärsivällisyyttä ohjausharjoituksiin, kiitos :)

Sorsastukset taisi sitten meidän porukalta jäädä kokonaan välistä tältä syksyä. Kun ei ole sitä metsästävää ukkoa, niin sitä ei sitten ole. Ja kun aikataulu ei anna periksi lähteä viikoksi jonnekin mökille keskelle metsää äijäporukan kanssa (ei sillä että niissä äijissä mitään vikaa olisi :P ), ja tässä lähialueilla ei tosiaan mitään tuttuja piirejä ole, niin sitten ei mennä. Nasua on kyllä kyselty, mutta en minä niin kiltti ole että sitä ventovieraalle annan viikkokausiksi jonnekin satojen kilometrien päähän jahtikaveriksi... Tiedä miten "kouluttelisivat" sitä siellä :-/ Ensi syksyksi hommaan kyllä sen pirun metästyskortin, niin saan edes lenkkeillä noiden koirien kanssa tuolla passeleilla reiteillä ja toivoa että edes jonkun vanhan haavakon sieltä kaivavat niin pysyy vire yllä. Tai sitte siirrytään suosiolla kokonaan kylmään riistaan ja roskalintuihin, menis kai se niinkin.

Pesuhuone on muuten täynnä sulamassa olevia hirven jalkoja ja jänistä ja varista , taisi tässä yksi vieraileva tuttavapariskunta vähän järkyttyä kun unohdin varoittaa... ;o)