Ollaan tok reenattu.
Keskiviikkona oltiin Koheltajien ohitustreeneissä, jotka sitten kumminkin kääntyivät tottistelun puolelle. Nella otti muutamia mukavia ohituksia, ja vähäsen perusasentotreeniä.
Nasu otti ruutua, se meni mukavasti, mitä nyt ruudussa aina välillä oli yksi ylimääräinen terrieri :P Luoksetulon seisomaan pysäytyksessä on tullut uusi hauska ilmiö (kiitos Suomen talvi!!) ; Nasu rupeaa jarruttaessaan luistelemaan ja päätyy näyttävään perse-pystyssä-kyynärät-maassa -asentoon. Musta se vaan on kaikessa kamaluudessaankin niin älyttömän huvittavaa, että en ole jaksanut puuttua :D Ja eiköhän tuo jää pois kun päästään taas pitävälle alustalle reenaamaan :)

Ja torstaina koheltajien tottisreeneissä. Siellä aika pitkälle saman kaavan mukaan. Nasulle ruutua, muutama luoksetulo ja kaukot. Kaikki otettiin lopuksi myös liikkuroituna (kiitos Pirjo!). Hyvin se vetää. Olen nyt vähän varmistellut tuon ruudun kanssa, joka treenikerralla oon ottanut ekan ruutuunlähetyksen tosi läheltä, että varmasti menee ja sitten heti siirtynyt ottamaan loput reilusti kauempaa.

Torstai-iltana otettiin vielä muutama tanssipyörähdys tottistelujen jälkeen. Nasulla on tänään tanssiesiintyminen. Ohjelma on helppo, vain vanhoja tuttuja liikkeitä, niin siksi ei sitä sen enempää jauhettu.
Mutta missä on Penni?!? Penni on taas korkeanpaikanleirillä keskustassa, harjaannuttamassa urbaanin city-koiran taitojaan. Palaa kotiin huomenissa :D