Tänään siis suunnattiin kassin agikisoihin, Nasulla 1 agirata ja 1 hyppyrata, Penni kävi humputtelemassa myös hyppyradan.
Nasun eka rata oli kaikin puolin hyvä, yhdellä putkella se meni jo putkeen ihan oikein, mutta pyörähti putken suulla (siis siellä sisäpuolella) ympäri, sen verran kävi ulkopuolella että tuomari näki ;o) ja siitä tuli vitonen, sijoitus oli toinen.
Nasun toka rata oli siis hyppyrata. Radan alussa oli heti välistäveto ja se alkoikin ihan hyvin kunne minä lähdin liian hätäisesti kääntymään ja Nasu jäi selän taakse, ja hupsheijjaa se hyppäsi edellisen esteen uudestaan takaisinpäin :-/ Muuten ihan älyttömän sujuva, hyvä rata. Kyllä taas sai itestään olla ylpeä! :-/ Nasu oli hieno (kuten aina :)
Pennin hyppyrata olikin sitten jotain ihan muuta... Heti alussa lähti mopo käsistä, ja Penni meni eka esteestä ohi, mutta sain sen sitten jotenkin pyöräytettyä takaisin ja lähdettiin matkaan. Viides este oli muuri, jota me siis ei olla ikinä missään treeneissä päästy menemään, joten eipä se sitten kisoissakaan sitä mene. Ei mennyt nytkään vaan kielsi siitä ulos. (Täytyy rakennella omalle pihalle joku muurin tynkä että lähtisi sujumaan). Yritin vielä saada sitä yli, mutta se juoksi suoraan päin muuria ja kaatoi sen... Jatkettiin sitten kuitenkin rata loppuun, eikä siinä nyt mitään kehumista ollut, koiralla liikaa kierroksia ja ohjaajalla oli hermot menny jo 10 estettä takaperin, niin tietäähän sen että ei siitä hyvä ainakaan tule.

Mutta ennen omaa rataansa tokotin Pennillä siinä kentän lähistöllä, teki AVOn liikkeitä hyvänä sarjana (myös luoksetulon pysäytyksiä!!). Kyllä se jotakin sentään osaa :D

Huomenna jatketaan.