Ei me mihkään olla hävitty, mutta suurin osa ajasta on kulunut harvinaisen kehittäviin ja monipuolisiin harrastuksiin; on heitelty vuorotellen keppiä ja palloa. Välillä haettu jännitystä ja heitelty patukkaa. Siinäpä ne on päivät menny :)

Eilen ja tänään oltiin sitte 4Hoolla kurssittelemassa lapsukaisia, sama meininki kuin kesällä (nythän on siis syysloma, hyvät ihmiset). Eilinen meni perushoidon merkeissä, Pennikin sai perusteellisen turkinhoidon 12 harjaajan voimin ja Nasun hampaat puolestaan harjattiin niin hyvin ettei ole ikinä harjattu (jos siis määrä korvaa laadun ;o)  Tänään sitten perehdyttiin harrastuksiin ja kappasvaan, löyty sieltä vielä pölykerroksen alta Toko-Nasu ja Toko-Pennikin :o Vähän jännitti että kuin käy, mutta hyvin ne tekivät, ei toki montaa liikettä kumpikaan mutta vähä jotaki. Tanssittiin myös, Nasu veti hyvin ja Penni veti tunteella, kuten aina :)

Tammikuussa lähetään saalistaan Aapolle sitää ekaa kaks-vuotis-sertiä Kajaanista ja ajattelin ilmoittaa rymäyttää tuon Pennin sinne kans. Jos siis itse pääsen tuosta viimeisimmän tokokokeen tuomari-traumasta ja luotan siihen, että tuo koira, joka on nyt kaksi päivää ollut 12 lapsen ympäröimänä enemmän kuin onnellinen, tulisi toimeen myös sen yhden kiltin tuomarinkin kanssa siellä kehässä :)
Vai olisko semmosia näyttelyitä tiedossa, jossa olis alle 18-vee tuomari..? :P

Ei vaan, ihan oikeasti jos vain töiden lomassa suinkin ehdin niin käydään Pennin kans vähän nätöilemässä (HOXHOX oltais enempi kun innokkaita tulemaan mihin vaan missä joku vois sitä vähän käsitellä!!! Jos joku tarvii vaik vastavuorosesti liikkurointia tjtn??) ja kotonakin ollaan harjoiteltu pallon kanssa seisomista. Ainakin nyt näyttäis hyvältä, Pennillä rupeaa häntä heilumaan heti kun sanon, että "Seiso!" ja rupeaa vilkuilemaan että mistä löytyy pallllllo :)