Iltapuhteella vielä vähän tokovääntöä keskiviikon koetta silmällä pitäen :)

Pennille paikallaoloapaikallaoloapaikallaoloa ja paikallaoloa. Mutta kun se ei treeneissä sieltä lähde niin se ei lähde. No, tulipahan rutkasti varmisteluja taas ja palkkaa. Jos se joskus kokeessakin...
Sitten seuruuta, sekin oli oikeasti ihan mukavaa. Koska minä oon niiiiin huono niissä pitkissä kaavioissa, niin oon päättänyt, että aina treenatessa teen jonkun seuruukuvion ja kävelen sen saman vähintään kolmeen kertaan läpi. Hyvin se Penni jo senkin kestää ;o) Välillä pientä edistyksen tynkää, mutta se korjaantuu itsestään viimeistään seuraavassa perusasennossa. Kontakti oli superia!
Sitten luoksetulon pysäytyksiä. Ne on periaatteessa jo ihan ok, välillä se jää vieläkin himmaamaan eteenpäin, niin tänään kokeilin niin, että jos se jää käskyn jälkeen tepastelemaan, niin minä lähdenkin peruuttamaan samaa tahtia. Jotta se ei vain pääsisi mua lähemmäksi ja luulisi saavansa palkkaa sitä kautta nopeammin. Sepä muuten toimi ;o) Penni rupes muutaman toiston jälkeen pysähtymään koko ajan nopeammin ja nopeammin, että vaan mamma rupea häipymään paikalta :D Ei se tyhmä ole, vaikka välillä luulis. Jättävät liikkeet vain tarkistin, ok on ja nouto samaten.

Nasulle ruuuuuuutua. Ja ruutua. Ja se osaa sen!! Ainaki melko hyvin :) Kuka sille muuten on nyt opettanu tuon ruudussa seisomisen? o_O Aikasemmissa reeneissä ainakin joka 3. toisto se on yrittänyt mennä ennen käskyä maahan, nyt ei kertaakaan! Tunnustaako joku käyvänsä reenaamassa sitä täällä öisin? Seuraamisessa askeleita ja paikallaan käännöksiä, nyt oli niin paljo kierroksia koneessa, että ne oli tyylikkäitä. Kaukoissa palattiin askel taaksepäin, ja namipalkka perseen takana, eikä liikkunut eteenpäin yhtään.
Voi *ylistyssana* tuota koiraa! Mitä mää enää reenaan sen kans ku se osaa jo kaiken? Paitsi sitä ruutua ;o)

Jos näin hyvin menee huomenna, niin saavat elläimet huilata tiistain ja keskiviikkona sit kokeeseen :)