Tänään käytiin Koheltajien treeneissä hakuilemassa molempien tyttöjen kanssa.
Penni pitkästä aikaa otti vähäsen ilmaisutreeniä alkuun, lelulla haukuttaminen ei ottanut onnistuakseen, mutta makkaralla Penni haukkui jo ihan kivasti keskiviivalla. Nyt on keskitytty siihen, että Penni haukkuisi istuallaan, kun muuten tuppaa menemään iholle ja naamalle, ihan hyvin neiti tänään malttoi :)
Sitten kaksi löytöä ja suoraan palkkaus, vauhti ja kaikki on kunnossa, jäljestämällä mentiin.

Nasulle ensimmäinen helppo ukko, toinen oli Nasun ensimmäinen umpipiilo (viltin alla). Olin tosi tyytyväinen Nasun työskentelyyn piilolla, joskin se oli vielä aika röyhkeä ja meni ihan umpipiilo-ukon iholle. Mutta tarkasti siis piilon _todella_ huolellisesti ja ilmaisi sen komealla haukulla! Viimeinen ukko Nasulle oli taas naurettavan helppo, umpipiilolta lähetin keskiviivan yli ja siellä taas hyvä haukku ja ukko esiin. Ihanan reippaasti teki Nasu töitä :)

Sitten Luna-kultsun kanssa käytiin leikkimässä baywatchia hiekkakuopilla Aatu- ja Pietari-shelttien nyrpistellessä nokkaa rannalla ;o)

Koekalenteria koetan kesän osalta päivitellä heti kunhan saan kesän työkuviot kuntoon, näyttäisi että saan ihan mukavan vähän töitä, niin kerkeää harrastaakin :)