...koska me ei muistettu :)

Käytiin päivällä puistoilemassa tyttöjen kanssa ja iltapäivästä sitten kotitreenattiin. Meillä on ollut pienimuotoinen treenipaikkaongelma, kun meidän treenikenttä (semmoinen hiekkapohjainen joku pelikenttä, jossa ei mitään toimintaa koskaan näytä olevan) on nyt pakkasten myötä jäädytetty (niin ekstriimiä ei meidänkään tokoilu ole, että sitä luistimet jalassa tehtäsiin ;o), eikä siinä siis voi tokoilla.
No, tänään aamulenkillä hoksasin, että mehän hyödynnämme tuon venesataman parkkipaikkaa, jossa on pari hassua lamppuakin jopa, eikä kovin paljon liikennettä (tammikuun alku ei varsinaisesti liene mikään veneilysesonki). Sinne siis iltapäivästä.

Pennin kanssa pysyttiin suunnitelmassa, eli seuraamista otettiin. Lähdin nyt tekemään sitä ihan perusasentotreenistä, perusasennossa odotan että Penni peruuttaa itsensä oikeaan asentoon sivulla. Ja kun sitten otettiin pieniä pätkiä eteenpäin, tein ne tosi hitaassa käynnissä, että Penni ihan oikeasti joutui hillitsemään itseään ja jarruttamaan sitä omaa menoaan, että sai pidettyä sen oman paikkansa.
Ehkä tää tästä :)

Nasulle ruutua ruutua ruutua. Taas alkuun makupalat ruutuun, kolme lähetystä näin ja sitten ilman makupaloja. JA SE TEKI SEN!!! Paikka ruudussa on ihan täydellinen, ei ihan keskellä, vaan lähempänä takarajaa kuin eturajaa. Sivusuunnassa keskellä.
Sitten piti ruveta ahneeksi, ja kiersin lähettämään Nasun ruutuun toiselta sivulta. Ekalla kerralla vein taas makkarat valmiiksi, ja sen jälkeen pari ottoa ilman. Ruutu löytyy, se oli hyvä asia!! Paikka ei ollut niin hyvä, kuin ensimmäiseltä lähetyspaikalta (Nasu meni makaamaan samaan kohtaan, missä oli maannut aikaisemmillakin kerroilla, eli tästä uudesta suunnasta katsottuna se oli hieman ruudun oikeassa laidassa). Mutta en ruvennut sitä korjailemaan, tämä riittää vielä tässä vaiheessa. Vielä viimeisen lähetyksen otin siitä ensimmäiseltä lähetyspaikalta, ja se oli hyvä :)

Tunnari. Ensin makkaralla ja sitten kolme ottoa ilman makkaraa. Täydellistä nokkatyöskentelyä, ja kapula tulee perille asti. Nyt Nasu jo näyttää osaavan tämän, se pyöräyttää omaa kapulaa, syö makkaran (jos siellä on), ja samantien nappaa sen suuhun ja tulee kapulan kanssa hakemaan lisää makkaraa.
Eli tässäkin kompastuskivenä oli se, että alkuun käytimme liian vähän makkaraa :D
Lähtisiköhä HK sponsoriksi tähän Nasun koulutukseen? ;o)