Tänään käytiin koko porukalla (minä, molemmat koirat, Amanda ja Nina) viettämässä aurinkoista kesäpäivää Kannuksessa. Kennelopiston porukka järjesti siellä Koira Hyötynä ja Huvina -tapahtuman, jossa oli monenlaisia näytöksiä ja esittelypisteitä, mätsäriä, tottelevaisuuskoetta jne.
Nasun kanssa lähdettiin sinne tanssahtelemaan, Nasu esiintyi 2 kertaa päivän aikana, kummallakin kerralla veti 2 biisiä, ja kaikkiin esityksiin olin kovasti tyytyväinen :) Hirmusti on Nasu saanut tanssivarmuutta ja nyt se jo näytti oikeasti nauttivan siitä touhusta. Ja yleisö nauroi, sehän siinä lienee pääasia ;o)

Penni osallistui sitten Amandan kanssa yhdennäköisyys-kilpailuun, jossa kilpailtiin siitä, kenen koira muistuttaa eniten omistajaansa :) Amanda oli tietysti tuunattu tilaisuutta varten; hiukset oli kiharalla ja vaatteet sävy sävyyn Pennin kanssa. Tuomarina toimi Idols-tuomari Jone Nikula, ja tottahan meidän pari vei voiton kirkkaasti! :D

Itse osallistuin Nasun kanssa vielä Senior Handler -kilpailuun, joka oli siis Junior Handleria meille yli-ikäisille. Osanotto oli huima, kokonaiset 3 osallistujaa, Nasu nappasi voiton ja sai koiranmakkaraa, siankorvia ja leluja :)

Tämmöisen päivän jälkeen oli kiva lähteä ajelemaan kotia päin, nyt täällä on 2 aikas rauhallista koiraa... :)