Ja taas reenattiin :)
Ihana aurinkoinen talvipäivä oli tietysti parraimmillaan hakutreeneihin. Hieman typistetyt treenit oli, maalimiehiä 2 kipaletta, mutta mukavaa muistin virkistelyä Nasulle! :) Ensin autolla hakutettiin Nasu, ja Nasu oli heti juonessa mukana! Sitten ukot metsään ja pukkasin Nasun töihin heti autolta sen kummemmin lähettelemättä. Eka ukko löytyi saman tien, ja komealla haukulla sieltä poimittiin ylös.
Toinen ei ollutkaan niin helppo. Kun minä oon nyt yrittänyt opettaa itseäni pois siitä, että minun ei tarvi tietää missä maalimiehet on, ja kun en tiedä missä ne on, niin saa koirakin tehdä rauhassa töitä, eikä tule koko ajan sitä ohjattua ja annettua vihjeitä ;o) Eli toinen ukko siis täysin hukassa minultakin. Nasu teki tosissaan töitä koko ajan, kävi tosi huolellisesti läpi kaikki piilot, missä edellisen koiran maalimiehet oli, sitä oli ilo seurata! En sitten tiedä että kiersikö maalimiehen haju tosissaan niin hankalasti vai vaivasiko Nasua se, että se ei millään löytäny jälkeä, jota pitkin olisi maalimiehelle löytänyt, kun löytyminen otti vähän aikaa. Mutta enivei, koko ajan Nappula töitä teki, ja heti kun sai ukosta kunnon vainun, niin löysikin sen ja ilmaisu oli taas mallikas!
Toista maalimiestä etsiessä Nasu juoksi keskilinjaa pitkin maalimiesten reppujen ohi ja pysähtyi kyllä niitä tutkimaan. Siitä juolahtikin mieleen, että joku päivä täytyy ruveta Nasulle hiomaan kunnolla myös esineiden ilmaisua, mitä ei ole otettu juuri yhtään.
Mutta kiva treeni oli, Nasu oli kovasti innoissaan kun pitkästä aikaa pääsi hakuilemaan!

Iltapäivästä sitten Penni palasi kuvioihin ja käytiin kahden ihmisen voimin nätöilemässä. Penni näytteli hyvin, en minä hirveästi sitä jaksanut hieroa. "Tuomarin" käsittelyyn suhtautui mallikkaasti ja asennossakin prinsessa jaksoi hienosti seisoa. Ihanaa kun on perhe taas kasassa ja molemmat omat lapset kotona <3