No ollaanhan me vielä täällä, eihän meistä erroon pääse :) :)

Osahan jo toki tietääkin, että perheestä löytyy nykyisellään sitten 20 jalkaa, eli yksi nelijalkainen meille on tupsahatanut lisää, tässä se on:

Kuvan (c) Sirpa Saari

Ja tässäpä infoa että kuka se on:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI44159/09&R=297

Tytöt on ottaneet Royn aivan ihailtavan hienosti vastaan, Inkan mielestä on kiva kun tuli uusi pentu = uusia leluja (ja Inka leikkii leluilla mielellään, mutta yksin, Roysta se ei niinkään piittaa :D ). Pennin mielestä Roy on vähän ällö, mutta antaa sen olla aikalailla omissa oloissaan. Roudasimme häkin olohuoneeseen, että Roy saa siihen totutella, mutta mitenpä se siihen totuttelee kun Penni päätti, että "häkissä on turva" ja omi sen sitten itselleen :) Noh, hyvä että Pena pääsee jonnekin piiloon, mistä pentu ei löydä sen korvia ;o) Nasu on tietysti esimerkillinen lapsenvahti, tosin leikit on vähän hurjia, koska a) Nasu ei tajua että pentu on niin pieni ja b) pentu ei tajua olevansa niin pieni.  Mutta lelut saa kyytiä!

Roy on ollut mukana meidän molempien töissä ja menee joka paikkaan innolla häntä pystyssä niin että heikompia hirvittää! Se on käynyt myös katsomassa tokokoetta ja agikisoja. Lisäksi on käyty käppäilemässä Rotuaarilla, jottei siitä nyt ihan maalainen tule ;o)
Ja treenattu on tietysti:
* Putkea, se on Royn mielestä parasta!
* "Hyppyjä", eli siivekkeiden läpi juoksemista
* Eteenlähetystä parilla "hypyllä" sekä putkella ja hypyllä (irtoaa hyvin lelulle!!)
* Takaakiertoja "hypyillä"
* Alastulokontaktia loivalla "puomin" alastulolla
* Vinokeppejä
*Sylkkäreitä ja poispäin kääntöjä
Ja tokopuolella perusasentoa, istumista, kontaktia, maahanmenoa ja paikalla istumista sekä makuuta ruokakupilla. Agissa palkkana on ollut lelu ja namikuppi, molemmat käy! Tokossa oon palkannut namilla.
Roykale tekee hommia tosi innoissaan, tosin treenithän meillä kestää n.5-10minuuttia :) :) Ja loppuaika menee lehtiä repiessä, lahkeissa roikkuessa, syödessä ja nukkuessa ;o) Metsälenkeillä ollaan käyty koko lauman kanssa, siellä Roy menee innokkaana etenkin Pennin perässä, mikähän siinä Penassa viehättää? Vaikeasti tavoiteltava nainen...?

Että tämmöistä nykyään :)
Katotaan mitä tuosta Roykaleesta vielä kehittyy!

Royn kasvutahti on ollut tämmöinen:

7 viikkoa: 3,6kg
8 viikkoa: 4,3kg
9 viikkoa: 4,6kg
Eli eka viikko kun poitsu täällä oli niin painoa tuli aika reippaasti (700g) mutta nyt näköjään tasoittui. Jospa siitä vielä bortsu tulee.

Vielä pari kuvaa:

Kuvan (c) Sirpa Saari

 


Kuvan (c) Harri Käpylä,
Kuvassa Roy ja Emmi

 

Ja lopuksi vielä ihan valtavan suuret kiitokset kasvattaja-Sessalle tästä ihan mielettömän upeasta pennusta! Teemme varmasti parhaamme, että siitä tulee Kelpo Koira :)
Royn ja sisarusten pentublogi on osoitteessa:
neranjacraiginpennut.vuodatus.net