Mutta ei vaan ole ehtinyt tänne naputtelemaan kuulumisia :)
Tiivistettynä: Nasu hakuili viime viikonloppuna, oikein mukavasti taas. Tokoiltukin on ja hauskaa on ollu. Penni oli keskiviikkona ägility-reeneissä, ajattelin lähteä liikkeelle sen mukaan mitä toipilas itse haluaa tehä. Ja halushan se! Voi herranduudelis tuo pieni koira osaa sitten olla riemuissaan, tekipä sen kanssa ihan mitä tahansa! :D Alkeiskurssihan se on, joten Pennille tuttuja juttuja, mutta tuntuu että se on kuitenkin vielä sen verran pieni, että tekee ihan hyvää sen itsetunnolle, että onkin välillä niin helppoa että varmasti osaa.

Huomiseksi tilaisimme peukutuksia, kiitos. Nasulla tokokoe :)
Ja välihuomautuksena, että mulla meni työpaikka vaihtoon - eli jatkossa pitäisi jäädä paremmin aikaa ja energiaa tälle harrastamishommallekin. Joku tärkeysjärjestys sentään ;o) Ja mikä parasta, uusi työnantaja sattuu myös olemaan koiraihmisiä =)

Tytöt muuten keräsivät tänään yhdessä voimia Nasun huomista koetta varten... Meillä on eteisen sisempi ovi rikki, siis sitä ei saa kiinni, vaan koirat pukkaavat sen nenällään halutessaan auki. No, minä olen sitten aina viritellyt siihen eteen jotain, mutta tänään tuli kiirus lähteä ja se sitten jäi. Tytöt olivat sitten makustelleet eteisessä olevista nappulasäkeistä, että mikä olisi mieluista. Noita pussinpohjia sain kaverilta, jonka mahavaivaiselle koiralle ne eivät sopineet (ja niitä oli  p a l j o n). Hyvin oli kaikki näyttänyt kelpaavan - Nasulle varsinkin, joka muistuttaa tällä hetkellä keilapalloa 8)
Mutta no worries, se on labbis joka tointuu moisestakin nappulamäärästä yhdessä yössä ja on huomenna taas kisavireessä ;o)