Pääsiäistä on sitten vietetty pitkän kaavan mukaan agilitykisojen merkeissä Rovaniemellä.
Nasulla ja Pennillä oli kummallakin kaksi starttia molempina kisapäivinä (perjantaina ja lauantaina). Inkakin oli ilmoitettu, mutta joutui jäämään kotiin potemaan juoksua :(

Molemmilla oli kaikenkaikkiaan pelkkiä hyviä ratoja.
Nasu otti kahdelta radalta hylyn, pitäisi kai se jo uskoa, että se esteen kiertäminen ei kertakaikkiaan onnistu kisoissa ;o) Mutta kahdelta radalta saatiin tulokset, eli ensimmäiset kolmosluokan tulokset on nyt saatu aikaan! :) Toiselta muistaakseni 5 ratavirhettä ja toiselta 10 ratavirhettä, molemmilta tuli myös yliaikaa.
Penni otti myös 2 hylkyä (toisella radalla hyppäsi ensimmäisen esteen väärin päin, tähän pystyy VAIN springeri :D ), mutta hienoa oli se, että toisella hylkyradalla tippui vain yksi rima!! Muuri ja pituuseste selvitettiin jokaisella radalla tiputtamatta ja kaatamatta :)
Sitten kahdelta radalta Pennillekin tulos, toiselta radalta 15vp ja toiselta 20vp, eli hienosti urakoi Pennikin.

Välillä ollaan täällä kotona treenailtu myös riistan kanssa (sorsaa ja varesta), Inka tekee töitä hyvin, välillä lipsahtaa ote siipeen, mutta korjaa sen kyllä aika hyvin itse. Nasulla on vähän turhan paljon intoa ja vauhtia, mutta voiko tuota moittia kun on ollut pitkä tauko edellisistä riistatreeneistä. Penni on kerran koskenut taviin ;o) Kyllä Pennikin innostunut ja kiinnostunut on, mutta enempi menee katselun ja nuoleskelun puolelle :)